email

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Pai ori activezi acea functie smtp, si setezi sa se conecteze printr-un cont smtp, de la providerul de net, ori instalezi un server de mail.
bogdan662004 scrie:sorry ca dau un post tot dupa al meu
Ai un buton sus in dreapta, Imagine
What I'm s'pose to write here ?
bogdan662004
Utilizator înregistrat

bun

Mesaj de bogdan662004 »

1 daca dadeam modifica postul meu nu mai aparea primu si cred ca nu primeam un raspuns...
2 imi recomanzi si mie un servar de mail..... si poate rula pe acelasi calc pe care este forumul... Si daca nu cer prea multe (desi cer...) un tutorial pt servarul de mail
Ms
axn
Utilizator înregistrat

Mesaj de axn »

Incearca SurgeMAIL. Documentatie gasesti tot acolo, si e usor de instalat. Sunt versiuni pentru aproape orice sistem de operare.
What I'm s'pose to write here ?
panda82
Nou venit

Mesaj de panda82 »

Am un forum cu vreo 1000 de utilizatori pe el si cand trimit mail la toti userii ajunge in spam majoritatea avand mail pe yahoo. O perioada nu ajungeau in spam dar acum numai in spam ajung. La mine am dat si not spam la mail am trimis din nou mail si iar gasesc in spam. Ce pot face va rog?
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Si aici ai postat panda82, incearca sa adaugi la contact adresa de mail a forumului tau.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”