Pai am asa :
In folderul forum : music_comment , music_comment_delete , music_cat , music_upload , music_song , music_rate , music_page , music_modcp , music_edit , music_delete , music_comment_edit ( toate .php )
In folderul Admin : admin_music_auth , admin_music_cat , admin_music_config , music_db_install , music_db_uninstall ( toate .php )
In folderul language : Am copiat folderul 'lang_english' langa folderele 'lang_romanian' si 'lang_romanian_no_diacritics' , el contine : folderul 'admin' , lang_admin , lang_faq , lang_bbcode , lang_main , lang_admin_music si lang_main_music ( toate .php )
In folderul 'music_box' : music_common , music_constants , music_functions ( toate .pphp ) , si folderul 'upload' : .htaccess si index
In folderul 'templates' -> folderul subSilver : music_cat_body , music_comment_body , music_edit_body , music_index_body , music_modcp_body , music_move_body , music_page_body , music_rate_body , music_upload_body ( toate .tpl )
In folderul images am copiat 'icon_mini_music' si in folderul lang_romanian am copiat imaginea 'upload_song'
Astea sunt toate documentele pe care le-am copiat din folderul mom_26 pe care l-am downlodat de aici viewtopic.php?t=4791 din primul post al lui flowers , al doilea link (
Download (phpbb.ro): Download » phpBB MOD » MODificări phpBB » MODificări internaţionale » [2.0.10] Music Online Mod (Media Center) 2.0.6 )
Alte modificari facute sunt :
Files To Edit: 7
## viewonline.php
## admin/index.php
## includes/constants.php
## includes/page_header.php
## language/lang_english/lang_main.php
## templates/subSilver/overall_header.tpl
## templates/subSilver/subSilver.cfg
Eroare dupa instalare Music Online
- CatalynCN
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.4
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
numele forumului
deci in htdocs e folderul cu forumul ( tgs.forum )
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Ok. Intra atunci pe: http://siteultau.org/forum/music_db_install.php . Te asigur 100% ca o sa mearga in felul acesta. Apoi, dupa ce finalizezi instalarea, stergi fisierul, si s-a rezolvat! Succes ...

- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Poţi încerca ultima versiune: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 6&t=689765
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |