uite ma incultule aici cine tea bagat in seama dami un pm cu id tau ca sa nu vb urat pe forumShadow_One scrie:De fapt nu il vinde ca n-are timp, ci il vinde ca nu stie sa il foloseasca.
forum tare;)
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Cititi regulamentul cu mai multa atentie, va rog frumos. Amandoi aveti niste extrase:
# Atunci când trimiteţi un nou mesaj sau creaţi un nou topic:
* numele unui topic trebuie să fie clar şi relevat pentru toţi utilizatorii, nu folosiţi nume de topicuri de genul: "Urgent!", "Eroare...", "Important", "Ajutor!", interjecţii, prescurtări, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
# Nu daţi răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu ştiţi sau nu aveţi ce spune, lăsaţi pe alţii să răspundă.
# Mesajele trebuie să fie scrise într-un limbaj nederanjant pentru ceilalţi utilizatori.
In primul rand controleaza-ti cuvintele,daca te jignesc eu atunci ma jignesti si tu,pana atunci ai grija.Roooney7 scrie:da frate astai faza ca nu prea am mai vb romana in ultimul timpTestys scrie:Roooney,traiesti in Romania si nu stii corect limba pe care o vorbeste in fiecare zi.
Cat despre forum este foarte nasol,design la pamant,etc.
Nu ai vorbit romana in ultimul timp?Unde ai fost plecat?
Povesti de-astea imi povestea bunicul la 7 ani.
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Subiectul initial a fost o propunere de a vinde forum-ul acela, iar, observ ca s-a ajuns la un offtopic total, nu se mai stie ce se intampla. Propun inchiderea acestui topic, respectiv si a celaltor subiecte de acest gen, create de acest utilizator. La toate s-a deviat de la subiect, nu le mai vad rostul. Singurii administratori activi, sunt bogdan, si cu flowers, atat, la fel si moderatorii, decat Aliniuz ar fi singurul activ ... nici prea mult, nici prea putin. Trebuie sa se ia masuri in privinta acestui lucru. Este ceva incontrolabil, si un haos total ...
Testys scrie:In primul rand controleaza-ti cuvintele,daca te jignesc eu atunci ma jignesti si tu,pana atunci ai grija.Roooney7 scrie:da frate astai faza ca nu prea am mai vb romana in ultimul timpTestys scrie:Roooney,traiesti in Romania si nu stii corect limba pe care o vorbeste in fiecare zi.
Cat despre forum este foarte nasol,design la pamant,etc.
Nu ai vorbit romana in ultimul timp?Unde ai fost plecat?
Povesti de-astea imi povestea bunicul la 7 ani.
te-am jicnit eu ma acuma te jicnesc ma asta care nu intelegi prop.
-
- Utilizator înregistrat