www.HipHop.dap.ro/forum/

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
bLuEsHiFt
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.HipHop.dap.ro/forum/

Mesaj de bLuEsHiFt »

Inca un site cu si despre rap si Hip-Hop ... avem ceva utilizatori pe el... 25 inregistrati si 670 de articole.. dar daca va place stilul Hip-Hop si Rap NU ezitati sa intrati pe forum si in cel mai bun caz sa va inregistrati! Va Multumesc
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

In afara ca nu ma atrage de loc... stilul folosit pentru forum... nu inteleg de ce tu.. Adminul.. te-ai mai pus si moderator... e o enigma pentru mine.... lol.. acum vad k mai e un admin care e pus si el ca moderator... INTERESANT.. e o noua moda?

In rest.. muzica Rap si Hip-hop.. e tare... rullez... bravo pentru subiectul forumului...

Vezi k am vazut o mica greseala de aranjare in pagina... jos la "Top Posting Members"... bara cu titlul acesta.. nu este plasata cum trebuie..
bLuEsHiFt
Utilizator înregistrat

Mesaj de bLuEsHiFt »

Ok... faza cu bara nu stiu de ce e asa eu am instalat modificarea aia cu EasyMod ... eu nu ma pricep la modificari sa le editez sau instalez manual... si mai astept pareri la adresa site-ului si la adresa forumului ... P E A C E
hEcK
Utilizator înregistrat

Mesaj de hEcK »

E cool!
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Nu-mi place de loc asta:
http://www.hiphop.dap.ro/news.php
Ca e facut pentru rezolutii de 1280x768.. numai pentru rezolutia asta.. nmu se modifica pentru rezolutii mai mici.. asta deranjeaza rau de tot.. vezi cum modifici... PEACE
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

si acum vad ca tot situl nu are nici o legatura de design .. o pagina cu alta pagina.... incearca sa nu mai copiezi... (furi) din alte parti si fii mai original.. PEACE
bLuEsHiFt
Utilizator înregistrat

Mesaj de bLuEsHiFt »

daca aveti site-uri le pot pune la Parteners ... adica sa facem schimb de bannere... cel mai recomandat 80x60 sau 88x31 ...
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”