http://www.infopescar.tv/forum
Emisiunea INFO PESCAR de la OTV, dedicata pescuitului sportiv. Un click si poti viziona instant si abolut gratuit, ultima emisiune. Poti accesa si alege din arhiva emisiunile dorite. Forum activ.
Am muncit mult la forumul asta sa il transform radical si mai am mult de munca. Ce parere aveti ?
www.infopescar.tv/forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- freckled
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
mie imi place, felicitari:)
ar fi si mai fain daca as vedea si cateva poze de capturi, eventual un album foto. poate exista dar ar fi mai bine daca ar fi pe portal, mai la vedere, sa-mi sara in ochi
ar fi si mai fain daca as vedea si cateva poze de capturi, eventual un album foto. poate exista dar ar fi mai bine daca ar fi pe portal, mai la vedere, sa-mi sara in ochi

Ultima oară modificat 03-Feb-2008, 02:06:53 de către freckled, modificat 1 dată în total.
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat