Problemă upload
Bravo
Asha vreau sa te felicit pt forum .. e reushit dar are cateva` bube.. ma or g din partea mea.. In prima pagina indexu` ai ingramadit niste causte pe acolo cu login e super mishto akolo in dreapta .. da chestia a e cu mesajele alea shaut.. cica .. unu utilizatori nici nu shtiu ce e ala se uita ca Curca`n Lemne shi .... da mai deprate .. deci toata treaba e .. parerea mea.. sa "ademenesti" vizitatori de pilda .. un site mai atractiv cu mai multe icoane.. ceva ce luceshte .. ceva ce sare in ochi .. ce poate fi memorat cu ushurinta..
De pilda http://boogdan.dap.ro/phpbb la ce am lucrat eu .. akuma nu zic ca`i beton.. da cica fura ohii SF mama Gandeste Liber in gen SF ( le place la oameni ) A da shi conteste shi ce host ai .. depilda unu lung http://ia-de-intra-la-mine-pe-forum.com
nu mere , shi ceva ushor de retinut... repede marfa.com aja shi nu pune chestio de genu care era sa`l scriu eu akuma marpha... nu le au ajita cu texte din astea :> Good Luk ,May The SForce By With You
De pilda http://boogdan.dap.ro/phpbb la ce am lucrat eu .. akuma nu zic ca`i beton.. da cica fura ohii SF mama Gandeste Liber in gen SF ( le place la oameni ) A da shi conteste shi ce host ai .. depilda unu lung http://ia-de-intra-la-mine-pe-forum.com
nu mere , shi ceva ushor de retinut... repede marfa.com aja shi nu pune chestio de genu care era sa`l scriu eu akuma marpha... nu le au ajita cu texte din astea :> Good Luk ,May The SForce By With You
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Sunt nişte lucruri pe care am observat astăzi că le-am omis:
1. traducerea mesajului automat trimis la scrierea unui articol
2. anunţarea administratorului în legătură cu modificarea textului pop-up-ului pentru birthday.
3. posibilă eroare la adăugare articole - descoperit de Cristian.
4. posibilă eroare la deconectare automată utilizator înregistrat - dap.ro
2. anunţarea administratorului în legătură cu modificarea textului pop-up-ului pentru birthday.
- Cristian
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
faza cu articolele cica e partial rezolata
apar dupa 5 min de la conceperea lor
acu alta e buba:
si asta
defapt e repetarea mesajului de mai sus
Asta apare cand dau din Panoul administratorului la Statistici, ori la Configurare satistici ori la Module
care ar putea fii problema
intr-adevar login-logout functioneaza rau de tot iar and dau la grupuri ma deconeceaza pot sa intru pe ele doar dak dau acolo nde scrie Moderatori{forum} pot sa config grupul.
dak mai apre ceva am sa scriu detaliat problema
Plus:Descacarea si incarcarea nu merg, cand vrea sa modif un articol iar nu merge, la fel cand vreau sa il aprob, da eroare, dar totusi el devine aprobat
care ar putea fii cauza?
apar dupa 5 min de la conceperea lor
acu alta e buba:
Cod: Selectaţi tot
Could not query statistics config table
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'christyanit.phpbb_stats_config' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_stats_config
Line : 52
File : /usr/local/www/data-dist/go/christyanit/forum/admin/admin_statistics.php
defapt e repetarea mesajului de mai sus
Asta apare cand dau din Panoul administratorului la Statistici, ori la Configurare satistici ori la Module
care ar putea fii problema
intr-adevar login-logout functioneaza rau de tot iar and dau la grupuri ma deconeceaza pot sa intru pe ele doar dak dau acolo nde scrie Moderatori{forum} pot sa config grupul.
dak mai apre ceva am sa scriu detaliat problema
Plus:Descacarea si incarcarea nu merg, cand vrea sa modif un articol iar nu merge, la fel cand vreau sa il aprob, da eroare, dar totusi el devine aprobat
care ar putea fii cauza?
- mihaitza
- Fost coleg
Nici una dintre aceste probleme nu apar la phpBB2-MODificat 0.1.0 verificat de către minemihaitza scrie:Sunt nişte lucruri pe care am observat astăzi că le-am omis:

Done!2. anunţarea administratorului în legătură cu mesajul privat de întâmpinare a unui utilizator nou
- mihaitza
- Fost coleg
Intr-adevăr în momentul în care am instalat stastistics am avut o problemă la instalarea în baza de date.... aşa că până la noi încercări, am dezinstalat Statistics.Cristian scrie: acu alta e buba:si astaCod: Selectaţi tot
Could not query statistics config table DEBUG MODE SQL Error : 1146 Table 'christyanit.phpbb_stats_config' doesn't exist SELECT * FROM phpbb_stats_config Line : 52 File : /usr/local/www/data-dist/go/christyanit/forum/admin/admin_statistics.php
Versiunea phpBB2-MODificat 0.1.1 released!
În curând va putea fi descărcată de la sourceforge.net;
sal
sal... incearca sa gasesti un fisier .sql in acest mod... Si dupaia intra in phpmyadmin si creaza tabelele pt phpbb_stats_configmihaitza scrie:Intr-adevăr în momentul în care am instalat stastistics am avut o problemă la instalarea în baza de date.... aşa că până la noi încercări, am dezinstalat Statistics.Cristian scrie: acu alta e buba:si astaCod: Selectaţi tot
Could not query statistics config table DEBUG MODE SQL Error : 1146 Table 'christyanit.phpbb_stats_config' doesn't exist SELECT * FROM phpbb_stats_config Line : 52 File : /usr/local/www/data-dist/go/christyanit/forum/admin/admin_statistics.php
Versiunea phpBB2-MODificat 0.1.1 released!
În curând va putea fi descărcată de la sourceforge.net;
sal
DEBUG MODEmihaitza scrie:nu e vorba de acest lucru....
nu vrea să ia baza de date parola encriptată direct înainte de instalare..... nu are legătură cu phpmyadmin ... nu este încă instalat
SQL Error : 1146 Table 'christyanit.phpbb_stats_config' doesn't exist
SELECT * FROM phpbb_stats_config
Line : 52
File : /usr/local/www/data-dist/go/christyanit/forum/admin/admin_statistics.php
daca nu-l instalezi automat:)))... cum vrei sa creezi tabele (manual) fara sa folosesti phpmyadmin varianta php.