phpbb3 rc3 to phpbb3 stabil

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
snuppy
Utilizator înregistrat

phpbb3 rc3 to phpbb3 stabil

Mesaj de snuppy »

:-? ei na, asta nu am gasit. Cum fac trecerea de la RC3 la versiunea stabila? adica mai bine zis, unde gasesc un update pack care sa faca asa ceva :|
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Aici e problema. Cauta pe google update pack-uri de la RC3 la RC4, apoi la RC5 si tot asa.
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

man, e jenant asa pe bune. astea le gasesc si pe phpbb.ro
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

El a incercat sa te ajute. Daca stii raspunsul, de ce mai intrebi :?: doar ca sa iti cresti numarul de post-uri ? Cauta singur !
Rosca
Utilizator înregistrat

Mesaj de Rosca »

Eu am facut trecerea de la RC4 direct la phpbb3 gold. Daca vrei sa treci pui ca tema default prosilver si inlocuiesti toate fisierele existente pe FTP cu noile fisiere, dupa care intri pe instalare si dai un upgrate si cam asta este tot, doar ca asa o sa pierzi modurile care au fost instalate.
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

Poseidon scrie:Daca stii raspunsul, de ce mai intrebi :?: doar ca sa iti cresti numarul de post-uri ? Cauta singur !
O sa ma prefac că nu am vazut ce ai scris. Nu vreau sa ma cert cu nimeni de pe forum asa ca o sa-ti zic frumos - ce e de fapt phpbb.ro ? Un forum unde vine lumea si posteaza ce probleme are in legatura cu phpbb-ul sau un loc unde vine lumea si cand incepe sa intrebe ceva e luata la misto de figuranti?

Nu vreau sa-mi maresc numarul de posturi, crede-ma sunt de ceva timp in domeniu si a trecut demult vremea in care postam pe forumuri doar sa fiu cel care are mai multe mesaje. Chiar mi se pare penibila intrebarea asta, pff chiar mi se pare o jignire. Dar ma rog... atatia oameni atatea caractere....
Shadow_One
Fost coleg

Mesaj de Shadow_One »

Bai omule...te-am luat la misto? Ti s-a parut tie ca mi-am batut joc de tine? Eu ti-am zis frumos sa faci trecerea de la RC3 la RC4 apoi la RC5 si tot asa. Ce vrei mai mult de atat? Sa fac eu in locul tau? Plateste-ma si fac. Ai o alternativa mai buna? Nu ai cum sa faci din 3 clickuri in 5 minute.
snuppy
Utilizator înregistrat

Mesaj de snuppy »

Shadow_One scrie:Bai omule...te-am luat la misto? Ti s-a parut tie ca mi-am batut joc de tine? Eu ti-am zis frumos sa faci trecerea de la RC3 la RC4 apoi la RC5 si tot asa. Ce vrei mai mult de atat? Sa fac eu in locul tau? Plateste-ma si fac. Ai o alternativa mai buna? Nu ai cum sa faci din 3 clickuri in 5 minute.
Nu ai înţeles nimic :shock:

Mai citeşte odată :)

Şi încă odată :|

Nu la tine mă refeream ci la Poseidon.
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Termina cu offtopic-ul :!: Tine de subiect.
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”