Cum pot adauga google ads in footer?
Cum pot adauga google ads in footer?
Salut.As dori sa stiu cum as putea baga google ads in footer? Unde pot sa il gasesc si unde pun codul? multumesc foarte mult
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
In primu rand trebuie sa-ti faci cont pe g00gle , apoi dai pe " Contul Meu " -> " Adsense " si trebuie sa-ti faci alt cont , cel adsense . Apoi completezi cu datele site-ului si numele tau , etc si vei primi un raspuns in termen de o saptamana daca google accepta sa tii adsense pe forum . Dupa ce ai primit raspunsul copii codul si il adaugi in footer . Ca sa poi codul in footer , intri in contul ftp -> styles/templantes ( depinde ce phpbb folosesti ) , tema care o ai -> overall_footer si adaugi scriptul dupa copyright . Daca folosesti phpbb3 , dupa ce ai adaugat codul , intri in ACP -> Styles - > Themes - > Dai refresh la tema pe care o ai si gata .
Sper ca am explicat bine ...
edit : acuma am obervat ca ai postat la phpbb2 , deci ca sa adaugi codul primit intri in ftp -> templantes -> tema pe care o ai -> overall_footer -> si adaugi codul dupa copyright . Daca ai forum pe myforum.ro intri in p.a , cauti tabelasul cu " footer " si adaugi codul acolo . Bafta
Sper ca am explicat bine ...
edit : acuma am obervat ca ai postat la phpbb2 , deci ca sa adaugi codul primit intri in ftp -> templantes -> tema pe care o ai -> overall_footer -> si adaugi codul dupa copyright . Daca ai forum pe myforum.ro intri in p.a , cauti tabelasul cu " footer " si adaugi codul acolo . Bafta
- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Da, deschizi overall_footer.tpl, si la sfarsit, sau unde doresti tu sa fie localizat, pui cod-ul de google AdSense, si il centrezi, mai exact, il incadrezi intre:
Inloc de ADS, adaugi cod-ul Google AdSense. Nu stiu exact care este structura lui. Urmareaza varianta.
Cod: Selectaţi tot
<div align="center"> ADS </div>
<div align="center"><script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-6576440721825199";
/* 728x90, created 2/9/08 */
google_ad_slot = "7865628717";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></div>
am pus asta inainte de chestia cu copyrights si nu merge ...? cum trebuie pus? asta ii structura ads-ului...
google_ad_client = "pub-6576440721825199";
/* 728x90, created 2/9/08 */
google_ad_slot = "7865628717";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></div>
am pus asta inainte de chestia cu copyrights si nu merge ...? cum trebuie pus? asta ii structura ads-ului...
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat