Free Email www.luxmail.ro

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Intr-adevar, este vulnerabil, dupa cum bine stim, si phpBB ( inafara de versiunea 2.0.22 ). Dupa parerea mea, SMF este cel mai securizat, cu toate ca are o interfata nu prea placuta.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

Avem licenta cumparata.
Ultima versiune 3.6.8 patch level 2 nu este vulnerabila, de ce credeti ca scriptul costa 160 dolari ? sa fie vulnerabil ? Cand se afla o vulnerabilitate se repara imediat iar clientului ii apare in acp.

Nu spune tu ca smf e cel mai securizat, are foarte multe gauri de securitate. Daca iti ia cineva sid-ul se poate loga cu user de administrator.
CrisNetDesign
Utilizator înregistrat

Raspuns

Mesaj de CrisNetDesign »

Observ, mister catanha, faptul ca ai "imprumutat" si cate ceva din numele firmei mele. Ca de obicei, tu decat te inspiri. Vad ca ti-ai tras si adresa de "office"... Office la... ce ? Ai grija la sigla mea, ca e inregistrata.
Ultima oară modificat 30-Mar-2008, 22:07:01 de către CrisNetDesign, modificat 1 dată în total.
CaTaNhA
TraducatorTraducator
Versiune: 2
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de CaTaNhA »

In legatura cu sigla ta, eu am domeniul cumparat de aproape un an. Crezi ca am avut premonitie cand l-am cumparat ca iti vei deschide tu nu stiu ce firma ?
Ce legatura are crisnetdesign - nume de firma cu catanha.NET ( nume de domeniu ) + design ?
luxmail1
Utilizator înregistrat

Re: Raspuns

Mesaj de luxmail1 »

CrisNetDesign scrie:Am doua intrebari la domniile voastre:

1. Care este firma voastra? Nu se observa decat doua telefoane si un formular. Nicio adresa sau un nume real. La o cautare a domeniului, se gaseste la adresa: CP 47 OP 2.

2. Ce garantii de securitate si confidentialitate oferiti voi userilor ? Criptare a parolei pe cat ?

Observ, mister catanha, faptul ca esti si tu implicat in chestia asta. Ai "imprumutat" si cate ceva din numele firmei mele. Ca de obicei, tu decat te inspiri. Vad ca ti-ai tras si adresa de "office"... Office la... ce ? Ai grija la sigla mea, ca e inregistrata.

Se spune ca "branza pe gratis e doar in cursa de soareci". Aveti grija, celor care va inregistrati la acest "serviciu" de e-mail sa nu va prindeti in cursa.
Draga Cristi/Cristian,

Pentru mai multe detalii citeste te rog TOS-ul nostru
+ Nu ai voie cumva sa pui o casuta postala la adresa ? nu stiam ca e interzis ?!

Multumim !
Free email 2GB www.luxmail.ro
CrisNetDesign
Utilizator înregistrat

Raspuns

Mesaj de CrisNetDesign »

Ma refeream la obisnuinta unora de a plagia siteurile, inclusiv siglele.
Doream sa spun ca am protectie pe sigla mea, fiind inregistrata.

Iar in privinta numelui, nu prea e o placere apropierea dintre ele, pentru mine. De.... ghinionul meu.

Ai grija pe viitor in ce proiecte te implici. E un sfat.
luxmail1
Utilizator înregistrat

Mesaj de luxmail1 »

Ce site s-a plagiat si ce sigla s-a folosit ? Fii mai explicit!
CrisNetDesign
Utilizator înregistrat

Raspuns

Mesaj de CrisNetDesign »

Ar fi bine sa fie asa cum spuneti voi.
Sfatul meu este sa faceti proiecte cinstite, care sa nu lase urme de indoieli. Pe urma, daca vor avea succes, le puteti vinde pe bani frumosi.
Va doresc succes.

Edit: Nu s-a plagiat niciun site si nicio sigla, acum. In trecut da, multe siteuri, logouri si sloganuri realizate de mine au fost copiate. Si nu ma refer la acest loc, de unii de aici. Se pare ca, din pacate, exista o asemanare de nume nedorita de mine cu un alt site, al unui user. Voi schimba nick ul de aici pentru a incheia orice discutie.
Ultima oară modificat 30-Mar-2008, 22:00:41 de către CrisNetDesign, modificat de 2 ori în total.
luxmail1
Utilizator înregistrat

Mesaj de luxmail1 »

Multumim pentru urari dar tot nu ai raspuns la intrebarea mea !
Ce site s-a plagiat si ce sigla s-a folosit ?
CrisNetDesign
Utilizator înregistrat

Raspuns

Mesaj de CrisNetDesign »

Am raspuns in editarea de mai sus. Consider subiectul inchis.
Ultima oară modificat 30-Mar-2008, 22:01:31 de către CrisNetDesign, modificat 1 dată în total.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”