Da, treaba e ca sunt ceva greseli, diacritice lipsa care mananca din timp, plus ca avem si joburi si gagika vrea sa fie plimbata prin parc... O sa terminam luna asta cred, ce a fost mult a trecut. Ma bucur ca traducerea are o calitate f buna, nu e ceva facut de mantuiala.wan scrie:din ce se vede in primul mesaj al acestui subiect:Poseidon scrie:Ce a mai ramas de tradus ?
viewtopic.php?p=36167#36167
nu mai este nimic de tradus ci doar de corectat. Mai este de corectat:
help_faq.php
pe lângă cele ce se corectează acum: install.php si common.php
Repartizare fisiere
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Asa scrie in primul mesaj:rologan scrie:pey mey mane dami te rog ID-ul tau de mess ca nu ma prind ce trebuie sa fac.....orice fisier din primul post as downloada si as uploada pe FTP nu imi mai merge nimik.....Ori nu stiu eu sa uploadez ori nu stiu unde trebuie puse. Te rog dami ID-ul tau de mess.
Intreaba aici, ca ii va ajuta poate si pe altii, nu mai cere ID de mess.Traducerea parţială o găsiţi la adresa:
- Download/ro.rar
- Download/ro_no_diacritics.rar
Mai jos puteţi găsi lista fişierelor. Numărul de linii este aproximativ.
in language/ro/posting.php lipseste urmatoarea linie:
'VIEW_PRIVATE_MESSAGE' => '%sView your submitted private message%s',
in language/ro/email/user_reactivate_account.txt este urmatoarea gresala: Administratorul forumului forţează raectivarea contului. Contul tău este momentan inactiv.
iar in privmsg_notify.txt este urmatoarea gresala: Ai cerut să fi notificat despre acest eveniment, ţine minteă că întotdeauna....
'VIEW_PRIVATE_MESSAGE' => '%sView your submitted private message%s',
in language/ro/email/user_reactivate_account.txt este urmatoarea gresala: Administratorul forumului forţează raectivarea contului. Contul tău este momentan inactiv.
iar in privmsg_notify.txt este urmatoarea gresala: Ai cerut să fi notificat despre acest eveniment, ţine minteă că întotdeauna....
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
@|Robert|: Multumim de sugestii. Se pare ca utilizezi o varianta mai veche decat cea publicata in sectiunea Download
bogdan scrie:@|Robert|: Multumim de sugestii. Se pare ca utilizezi o varianta mai veche decat cea publicata in sectiunea Download
da... tot ce se poate... facusem download la fisierele de limba din primul post... voi lua vers noua si daca apare ceva va anunt....