Hi all ! - riwix.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Hi all ! - riwix.com
Hello everyone, nice to be here. Visit http://riwix.com/forum - and tell us your opinio , please! I`m from Manchester. Please register, and give me a few suggestions. Thankx !
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- shocker
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Hello Poseidondavid123 scrie:Hello everyone, nice to be here. Visit http://riwix.com/forum - and tell us your opinio , please! I`m from Manchester. Please register, and give me a few suggestions. Thankx !
- RIWIX
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Poseidon, stiu ca ma iubeste lumea, dar zau, nu trebuia sa-mi dedici o comunitate. Ai probleme serioase, iti recomand un psiholog. Chiar ai niste idei, incearca TED (www.ted.com). Probabil esti unu din aia care au evoulat mai departe... te-ai desprins de sapiens... . Sa ne inveti si pe noi cum reusesti. Imi pare rau pentru comunitatea asta, de 1-2 ani incoa' a fost invadata de oameni letali, genii. Totusi, cat te-ai gandit sa spui ca nu esti tu acela? Pe noi astia mici... ne sfideaza inteligenta voastra superioara, nu cred ca vom supravietui, sunteti cu mult deasupra noastra si ne-am pierdut toate sperantele, suntem cu moralul la pamant. Probabil ca proveniti dupa Io sau Europa. Orice ati face, ne supunem.
-
- Fost coleg