Advanced coutdown

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Vizitator

Advanced coutdown

Mesaj de Vizitator »

Am gasit un MOD pe phpbbhacks.com care se numeste Advanced Countdown... care cred k stiti ce inseamna... face un AMR :D

L-am instalat... are si modificare de baza de date... si ... nu merge.. nu apare cat timp a mai ramas..

Voi aveti idei de ce nu merge?
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Ai zis că ai creat tabelul phpbb_countdown (default). Dacă zici că nu îţi apare asta înseamnă că nu ai pus pe server conţinutul folderului admin/admin_countdown.php
În orice caz verifică încă odată editările făcute şi dacă ai pus toate fişierele pe server.
Din câte văd tu nu ai pus nici un fişier pe server, daca întradevăr despre acesta este vorba.
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Problema nu e asta.. k am facut de doua ori ... ieri.. si acum ceva timp.. la fel a facut....

Si am vazut la phpbbhacks pe forum un topic in care era povestita aceeasi problema cu a mea... topicul respectiv nu avea nici un reply
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

seelview, subiectul acesta tinea de forumul Suport pentru MODificări si nu de Probleme în funcţionare !

mai multa atentie la crearea subiectelor !
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”