Hi all ! - riwix.com

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mihnea
Utilizator înregistrat

Mesaj de mihnea »

oh domnule poseidon, remarc ca suferiti de personalitate multipla, insa nu si de originalitate, dovada fiind ca celelalte personalitati ale dvs. apartin unor persoane reale. cat despre aceasta noua dovada de inteligenta groaznica, pot spune ca lupul isi schimba blana dar naravul, ba.

daca e cu putinta, pot sa te intreb de ce te dedai la asemenea acte marsave si dealtfel slabe ca efect pe termen lung?
esti complexat de faptul ca altii pot fi mai buni ca tine?
suferi de un complex napoleonian?
de ce nu iti creezi tu ceva, al tau, cu numele si ideile tale?
chiar nu ai invatat ca niciodata copiatorul nu primeste laudele, ci doar palmele?

si iarasi, ipocrizia ta este crasa, eu am remarcat forumul asta, la statusul tau pe messenger.
permite-mi sa cred ca nu faci reclama gratuita unei persoane care te-a atacat si care intr-o oarecare masura iti este rivala si care personal stiu ca nu te suporta.

nu stiu, incearca sa iei un curs de originalitate, ti-ar prinde bine.
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Persoana ma uraste? vorbe goale aruncate in vant. E unul dintre cei mai buni prieteni ai mei . Da Mihnea, desigur ... am facut forumul asta cu shocker, nu stiai ? :lol: Anyway, n-aveti ce sa-mi faceti, daca dati flood, sau orice alt atac /hack, am sa va raspund cu aceeasi moneda, stay cool ;) !

@RIWIX: Talk for yourself ... am 17 ani, nu prea cred ca mai sunt mic . Tu cat ai ? 92 ?

P.S: Big deal, riwix e doar o porecla, pt. ce faceti atata circ ? sa va dati in spectacol ? Cya` !
RIWIX
Utilizator înregistrat

Mesaj de RIWIX »

Poate ca tin la porecla asta, domnul cu status special si inteligenta insuficienta. Trebuie sa-l inregistrez TM sau ce?! da un search pe google. E clar ca nu ai inteles postul meu anterior, citeste-l de inca 100 de ori poate intelegi. De fapt sa citesti si postul asta de 100 de ori ca sigur nu l-ai inteles.

EDIT: Imaginatia aia... nici un rank nu stii sa faci fara sa copiezi. "[Psychotic admin]" =), logoul banuiesc ca e luat de la cei 4 fantastici.
Urasc sa ma implic in povestiri dastea gen OTV, si chiar le ocolesc, dar unii nu au limite.
Poseidon scrie:Da Mihnea, desigur ... am facut forumul asta cu shocker, nu stiai ? :lol: Anyway, n-aveti ce sa-mi faceti, daca dati flood, sau orice alt atac /hack, am sa va raspund cu aceeasi moneda, stay cool ;) !
- Multumesc ca-mi confirmi concluzia.
Ultima oară modificat 14-Feb-2008, 22:43:46 de către RIWIX, modificat 1 dată în total.
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Inteleg ca tii la ea. Zi mersi ca am lasat libere celalalte extenstii, mai ales .ro ! Desigur, sa nu-mi zici ca asta esti tu, sau asta, sau http://riwix.blogspot.com/, http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=45&t=10692

Si, by the way, de unde stiti voi ID-ul meu ?

Hai nu ma innebuni ... stii tu poloneza ? fii serios ... :lol:
Am sa scriu pe jumate de site: nu e riwix de pe freakz ! :lol:
RIWIX
Utilizator înregistrat

Mesaj de RIWIX »

Poti sa inregistrezi si pe domeniile nationale ale tarilor din Africa. Inca o confirmare a concluziei trase.
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Nu, multumesc frumos, alea le-am lasat pentru tine dragul meu :D . Oricum este in engleza, sa stii ... un coleg a inceput sa-mi zica asa, si am facut domeniu, na ... la cate am pe cap, am si uitat ca exista un fost super-moderator riwix, pe freakz, nu glumesc :!: .

Ok, te rog frumos, in cel mai cinstit mod, imi pare rau, si imi cer scuze fata de tine.
RIWIX
Utilizator înregistrat

Mesaj de RIWIX »

Scuzele nu-ti sunt acceptate. Ce faci? ma ameninti ca inregistrezi si celelalte domenii? iti spun, dupa ce le inregistrezi pe toate, sa iei si alte domenii, le pui subdomeniu :))) Lucrurile nu tin de super-moderator inteligentule care esti. Eu nu am treaba cu freakz prietene. Inteleg ca vrei sa te razbuni pe freakz pentru ca de fiecare data cand ai incercat, tot tu ai luat palmele. Vad ca nu reusesti sa-ti dai seama. Invidie, foarte foarte multa prostie. Desigur, este in engleza, doar e un domeniu international nu? :)) sau tu stii ca, continutul unui .com poate fi si in alte limbi decat engleza. Vorbesti cu cienva superior tie in acest domeniu, dragule. Termin discutia aici, am fost surprins sa vad domeniul ala inregistrat, si prostia sa te dai altcineva, probabil iti era frica ca-ti strici imaginea. Daca forumul era in engleza si ai venit pe un portal romanesc sa-i faci publicitate, dandu-te localnic al Manchester-ului... incearca sa te privesti, poate iti dai seama cat de penibil esti in continuare. Incearca sa tragi concluzia din ce am discutat noi aici, poate reusesti sa-ti dai seama intr-un final.

P.S. - Imi cer scuze fata de proprietarii acestei comunitati ca am contribuit intr-un final la prostia de aici.
mihnea
Utilizator înregistrat

Mesaj de mihnea »

Poseidon scrie:Inteleg ca tii la ea. Zi mersi ca am lasat libere celalalte extenstii, mai ales .ro ! Desigur, sa nu-mi zici ca asta esti tu, sau asta, sau http://riwix.blogspot.com/, http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=45&t=10692

Si, by the way, de unde stiti voi ID-ul meu ?

Hai nu ma innebuni ... stii tu poloneza ? fii serios ... :lol:
Am sa scriu pe jumate de site: nu e riwix de pe freakz ! :lol:
din pacate vedem aici dovada talentului tau programatoricesc, cz este cehia, pl e polonia.

cat despre atacurile flood, dos, ddos si alte tampenii de genul acesta ar trebui sa stii si tu ca asta-i un mod injositor de a ataca o persoana la care noi in general nu ne dedam, spre deosebire de tine.

vrei sa ataci freakz, bun, fa-o, spune lucruri urate, da-le palme in cap, cauta-i prin tara cu toporisca, dar te rog, inceteaza sa te comporti ca un copil, nu dovedesti nimic. bun, ai copiat un pseudonim, genial esti. cand o sa-ti asumi identitatea mea personala si-ti scoti buletin cu numele meu, domnule, iti dau si averea :)

pana atunci, incearca sa te comporti intr-un mod care sa lase de inteles ca ai trecut de pubertate, chiar daca nu-i adevarat, macar sa para, cum si faptul ca iti faci site-uri cu numele altora ca sa pari mai mare.

cat despre id-ul tau, eh, pura coincidenta dragul meu watson, pura coincidenta.

toate cele rele, seara neplacuta.
Criminalul-X
Utilizator înregistrat

Mesaj de Criminalul-X »

doamne frate va certati pentru un site , ati ajuns rau ..

Domenile sunt pentru cei ce au bani sa le cumpere , nu scrie nicaieri ca nu are voie sa inregistreze domenii inspirate din "nick name-uri"

mie mi-ar place sa am un site criminalulx.ro sau com ... putina reclama nu strica , asa ca nu mai faceti pe ....
RIWIX
Utilizator înregistrat

Mesaj de RIWIX »

Mai ai mult de invatat Criminalul-X. Dupa un numar de ani de experienta in ceva, unde tu reprezinti ceva importat cu acest "nick" si destul de cunoscut, nu-ti va conveni sa vezi un pusti ca asta. Aaa, si dupa ce faci anii astia... esti sigur ca ala iti face promovare tie? Sau pustiul incearca sa-si faca promovare pe identitatea ta? Incearca sa privesti situatia din alt unghi. Pe mine asta ma deranjeaza, 1 si 2, dupa toate cele spuse, sa-mi spui daca Poseidon are probleme, dupa cata penibilitate a afisat. Macar intra frumos cu nickul lui, facea anuntul si poate priveam situatia din alt unghi. De ce nu lucreaza la propria identitate oare? si mai vrea sa ajunga si moderator aici, din ce mi s-a spus despre el. Acesta a fost ultimul post. Iti urez succes cu "comunitatea", am numa' urari bune.

P.S.- Criminalul-X, daca domeniile sunt pentru cine au bani sa le cumpere, oare de ce Bill Gates nu face ce face pustiul nostru? Nu e chestia de bani aici, am explicat si eu si mihnea mai sus, iar $5-10 nu inseamna foarte mult. Am mai inteles ca si tu incerci sa faci afaceri, cumperi domenii cu $2 si incerci sa vinzi cu $10. Asta nu e afacere. Exista si tipul asta de afacere, dar in afacerea asta se parcheaza 200-300 de domenii, se studiaza si calculeaza potentialul de cumparare. Majoritatea incearca sa parcheze ca prietenul nostru, poseidon. Am aceleasi urari si pentru ei.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”