pai fi atent, RC3 aveam, RC5 cu baza asta parca am incercat nu sunt sigur, si dupaia am incercat cu phpbb 3 final si nu a mers.Deci sa zicem
Incerc cu RC3 sa vad daca merge, daca merge ce fac ? cum upgradez la 3 final ?
Am bagat fostul backup si nimeni nu se poate loga
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
| ZeroHack: http://zerohack.info |
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
am incercat si pe RC3 si pe RC5
Bag useru bag parola cica useru si parola sunt incorrecte dau la ambele RC-uri chestia cu forgot password bag useru si mailu si cica
The e-mail/username information submitted could not be found.
LE :
Am reusit, mailu era mailu de pe vechiu domeniu, am bagat aia sa imi dea parola noua mi-a venit mailu in vreo 2 minute, asta pe RC5.Va rog nu inchideti topicu sigur o sa mai am probleme ! Daca mai am vreo problema stiu unde apelez. TNX Shocker. Ps Shocky : Sunt NeXuS mersi pentru ajutor dude nu credeam ca o sa ai atat timp pentru mine, si sper ca nu e adevarat ce mi-au zis unii despre tine ...
Bag useru bag parola cica useru si parola sunt incorrecte dau la ambele RC-uri chestia cu forgot password bag useru si mailu si cica
The e-mail/username information submitted could not be found.
LE :
Am reusit, mailu era mailu de pe vechiu domeniu, am bagat aia sa imi dea parola noua mi-a venit mailu in vreo 2 minute, asta pe RC5.Va rog nu inchideti topicu sigur o sa mai am probleme ! Daca mai am vreo problema stiu unde apelez. TNX Shocker. Ps Shocky : Sunt NeXuS mersi pentru ajutor dude nu credeam ca o sa ai atat timp pentru mine, si sper ca nu e adevarat ce mi-au zis unii despre tine ...
| ZeroHack: http://zerohack.info |