Sugestie MOD-uri

Discuţii legate de forumul PhpBB MODificat. Acest forum are instalate implicit unele din cele mai utilizate MODificări.
Închis
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Poţi înlocui varianta de Quick Reply cu aceasta; are Quote şi este aceaşi cu cea de la phpBB.ro. Anti Robotic Registration Flood

Însă cea mai importantă modificare mi se pare, renunţarea la subSilver şi adoptarea unui template mai sharpen.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Mulţumesc pentru sugestii!
BuGsY scrie: Însă cea mai importantă modificare mi se pare, renunţarea la subSilver şi adoptarea unui template mai sharpen.
După cum am mai spus... este aproape imposibil în acest moment realizarea acestui lucru... părerea mea este că trebuie să aşteptăm până lansăm o versiune mai către finală ..... iar apoi să modificăm un şablon sau să creăm unul..... desigur va fi destul de dificil....
dacă totuşi se găseşte cineva doritor să creeze în acest moment un şablon, eu îl voi lansa în arhivă şi îl voi ajuta să îl actualizeze în momentul apariţiei unor noi versiuni.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Anti Robotic Registration Flood

a fost instalat!
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Quick Reply a fost înlocuit!
maaxx
Utilizator înregistrat

Mesaj de maaxx »

buna treaba cu anti-robotic, ar fi bine sa fie integrat si albumul foto de la smartor
+ o doleanta mai veche a mea, integrarea attachment_mod in catalogul de articole, mi se pare foarte utila.

PS: personal sunt impotriva renuntarii la subSilver.
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Pentru ceea ce doreşti tu trebuie să contactezi autorul attach... :-) sau să ne uităm noi în timpul liber (logic nu e foarte greu, dar ce facem cu timpul liber)

Cât despre albumul foto... este tradus? Dacă da, vă rog să îmi puneţi în posesie arhiva :-P
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Cred ca am fost primul cu sugestia de integrare a Photo Album Add-On in phpBB2-MODificat viewtopic.php?t=1329&highlight=

Fisierele originale sunt aici Photo Album Addon v2.0.51, traducerea in limba romana aici Download -> phpBB MOD -> Traduceri -> Photo Album Add-On for phpBB2. Cu mentiunea ca am redenumit lang_admin_album_ro.php in lang_admin_album.php ca sa mearga si anumite corectari de exemplu "poza este coatata" in "cotata".
Închis

Înapoi la “PhpBB MODificat”