Poţi înlocui varianta de Quick Reply cu aceasta; are Quote şi este aceaşi cu cea de la phpBB.ro. Anti Robotic Registration Flood
Însă cea mai importantă modificare mi se pare, renunţarea la subSilver şi adoptarea unui template mai sharpen.
Sugestie MOD-uri
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Mulţumesc pentru sugestii!
dacă totuşi se găseşte cineva doritor să creeze în acest moment un şablon, eu îl voi lansa în arhivă şi îl voi ajuta să îl actualizeze în momentul apariţiei unor noi versiuni.
După cum am mai spus... este aproape imposibil în acest moment realizarea acestui lucru... părerea mea este că trebuie să aşteptăm până lansăm o versiune mai către finală ..... iar apoi să modificăm un şablon sau să creăm unul..... desigur va fi destul de dificil....BuGsY scrie: Însă cea mai importantă modificare mi se pare, renunţarea la subSilver şi adoptarea unui template mai sharpen.
dacă totuşi se găseşte cineva doritor să creeze în acest moment un şablon, eu îl voi lansa în arhivă şi îl voi ajuta să îl actualizeze în momentul apariţiei unor noi versiuni.
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cred ca am fost primul cu sugestia de integrare a Photo Album Add-On in phpBB2-MODificat viewtopic.php?t=1329&highlight=
Fisierele originale sunt aici Photo Album Addon v2.0.51, traducerea in limba romana aici Download -> phpBB MOD -> Traduceri -> Photo Album Add-On for phpBB2. Cu mentiunea ca am redenumit lang_admin_album_ro.php in lang_admin_album.php ca sa mearga si anumite corectari de exemplu "poza este coatata" in "cotata".
Fisierele originale sunt aici Photo Album Addon v2.0.51, traducerea in limba romana aici Download -> phpBB MOD -> Traduceri -> Photo Album Add-On for phpBB2. Cu mentiunea ca am redenumit lang_admin_album_ro.php in lang_admin_album.php ca sa mearga si anumite corectari de exemplu "poza este coatata" in "cotata".