PhpBB2 Plus

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
ady``
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

PhpBB2 Plus

Mesaj de ady`` »

www.numauita.org
Traducerea in limba Romana e terminata in proportie de 90% dupa cum se poate vedea si pe site....sper ca o sa termin saptamana aceasta...daca am timp liber :wink:
Cya Later
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

presupun ca e vorba despre traducerea MOD-ului phpBB2 Plus 1.3 :wink:

asteptam cu interes traducerea !
on1x1
Utilizator înregistrat

Mesaj de on1x1 »

Ai mai terminat traducerea? (cred k a uitat omu de acest topic, oricum bravo lui pt. aceasta incercare de a traduce acest mod)
Lulu
Nou venit

Problema instalare PhpBB2 Plus 1.5

Mesaj de Lulu »

Am cautat pe forum vreun subiect legat de phpbb plus dar nu am gasit ... daca totusi e vreunu scuzele mele .
Problema mea e simpla si totusi nu gasesc o rezolvare :
Vreau sa instalez un forum phpbb2 plus 1.5 pe un site hostat pe evonet.ro . Problema e ca dupa ce completez tot la instalare ... dau pe Install ... si revine din nou la install.php .. cu toate campurile goale ... :shock: .. si NU stiu de ce ..
Phpbb normal (versiunea 2.0.17) merge instalat fara probleme .. dar plus nu vrea sub nici o culoare .

(am gasit cateva helpuri pe subiectu acesta si in toate scria ca phpbb plus 1.5 necesita phph5 daca am inteles bine ... evonet.ro are aceasta facilitate? daca nu atunci care site-uri care ofera hosting free suporta php5?)

Mentionez ca am setat chmod la 666 , copiat toate fisierele in /phpBB2 ...
Multumesc anticipat si scuzele mele daca mai e vreun topic pe aceasta tema pe care nu l`am gasit :)

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Incearca sa pui CHMOD 644 pe fisiere si 755 pe directoare. Alte directoare au nevoie de alt CHMOD, de exemplu cel pentru imagini avatare vrea 777 etc. Daca nu merge nici asa, cere ajutor pe forumul lor de suport tehnic.
Servere de hosting gasesti aici: Servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Lulu
Nou venit

Mesaj de Lulu »

Ok.O sa incerc si varianta asta. sa vedem ce iese :?

P.S. - Uhm...scuze pt post .. pe asta chiar nu l`am gasit :)
Lulu
Nou venit

Mesaj de Lulu »

Am reusit sa imi fac un cont pe www.host.sk care ofera PHP5 (am citit pe phpbb.de ca phpbb plus necesita asa ceva) . Pana aici toate bune . Am uploadat fisierele intr`un folder phpBB2 . Am creat o baza de date numita tgocna . Problema e ca daca selectez MySQL 3.x imi spune "cannot connect to database " . Daca selectez MySQL 4.x imi da urmatoarea eroare :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /mnt/storage/users/t/g/o/tgocna/phpBB2/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/storage/users/t/g/o/tgocna/phpBB2/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /mnt/storage/users/t/g/o/tgocna/phpBB2/db/mysql4.php on line 331

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Database Server Hostname / DSN setat ori localhost ori db.host.sk .. acelasi rezultat ... :?

cineva cu vreo idee/raspuns/sugestie ?
Lulu
Nou venit

Mesaj de Lulu »

Am uploadat forumul pe un host gazduit la xhost.ro ...
...setat chmod 666 pt config.php...instalat forumul...mi`a zis ca totu e ok...
..dupa care vreau sa ma duc la login.php .. si imi da urmatoarea eroare :

ERROR
URL-ul cerut nu a putut fi citit

În timp ce citeam URL-ul: http://evilcoder.pluto.ro/phpBB2/login.php

Am întâlnit următoarea eroare:
Realizarea conexiunii a eşuat

Sistemul de operare a returnat mesajul:

(111) Connection refused

Calculatorul sau reţeaua destinaţie s-ar putea să fie inoperabile. Repetaţi cererea mai târziu.

Generated Tue, 13 Sep 2005 23:01:08 GMT by Zeus (squid/2.5.STABLE9)

iar daca ma duc la index.php nu face nimic ... blank page ...

vreo idee cinevA ? :shock:
xXx
Utilizator înregistrat

phpBB Plus [Probleme]

Mesaj de xXx »

Fatal error: Cannot redeclare reorder_cat() in /home/taifas/public_html/portal4/admin/admin_album_cat.php on line 51

Aceasta eroare am primito dupa ce am instalat phpbb PLUS ultima varianta, la panoul administratorului, in loc de iframeu din stanga... si dak sterg fisieru imi apare alta eroare la alt fisier si tot asa... merg din eroare in eroare.. poate ma ajuta cineva :roll:
ozzykris
Utilizator înregistrat

intrebare

Mesaj de ozzykris »

daca la phpbb versiunea 2.0.19 trebuia, dupa instalare, sa stergi fisierele "install" si "contrib", versiunea plus 1.5 ce fisiere trebuie sa sterg?

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”