Timp Liber

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

avem si un director web, mai multe detalii pe forum
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

avem si cele mai cool joculete flash anti plictiseala :) detalii pe forum, astept pareri
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

NOU -> avem si o zona cu discutii diverse de telefonie mobila si telefoane pentru cei pasionati. avem discutii si stiri foarte interesante acolo, prototipuri de telefoane cum n-ati mai vazut credeti-ma :-) nu trebuie decat un register
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

E bestial noul banner :>
E din ce in ce mai tare !!!
Scoate doar chatul

Multa bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

la chat m-am gandit si eu sa-l scot, insa cand am cerut si parerea utilizatorilor ei au fost total impotriva...considerandu-l necesar :-), alte pareri? sugestii? poate eventual va alaturati si voi sa ne ajutati sa mai crestem :-)
addYTzu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de addYTzu »

Nice forum ! Zici ca-i IPB :)
Succes
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

Frumos forum! Imi place...! Daca nu te superi... imi zici si mie de unde ai luat acea tema :D ?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

absirt scrie:la chat m-am gandit si eu sa-l scot, insa cand am cerut si parerea utilizatorilor ei au fost total impotriva...considerandu-l necesar :-), alte pareri? sugestii? poate eventual va alaturati si voi sa ne ajutati sa mai crestem :-)
Stii de ce zic sa-l scoti ?Au fost multe forumuri care pur si simplu isi pierdeau posturile deoarece userii "postau" DOAR pe chat...Normal,e mult mai usor,si mai rapid!Cunosc cel putin 10 forumuri care au patit chestia asta
E spre binele forumului.Explica-le ca exista messenger,sa discute acolo ...
spiridusu e plecat in vacanta !
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

am sa incerc sa le explic..ms
absirt
Utilizator înregistrat

Mesaj de absirt »

am adaugat cele mai tari stiri, prototipuri de telefoane, afla ce mai e nou in lume, striri mondene, fa-ti noi prietenei, toate acestea prin cateva clickuri numai pe www.timp-liber.com
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”