Forum nou

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
shocker
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de shocker »

Marian, ai loguri? Sau poti sa faci rost de ele? Ia uite-te in cPanel daca gasesti... daca da, trimite-mi-le te rog.
Inca mai am logurile de cand flooda www.freakz.ro Poseidon si cu prietenul lui hachier
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

nu a mai ramas nimika ca noi nu aveam domeniul aveam doar subdomeniu :(
shocker
Utilizator înregistrat

Mesaj de shocker »

Si host de unde aveati ?
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

www.timp-liber.com , ne-a gazduit pana aseara , oricum sunt sraci astia de la RDS nu pot sa imi dea identitatea si adresa lui Poseidon , dar am ip-ul lui si o sa apelez zilele astea la niste amici de ai mei de la departamentul info din IGP sa imi faca rost de datele lui Poseidon si pe aceasta cale il rog pe unii dintre administratorii acestui forum sa imi comunice prinm pm ip-ul lui Poseidon doar asa puteam sa dam cat mai repede de acest copil inapt
shocker
Utilizator înregistrat

Mesaj de shocker »

Vorbeste cu cei de la timp-liber.com si roaga-i sa iti faca rost de loguri.
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

acuma deocamdata este offline dar o sa iau legatura cu el cat de curand pentru ca nu vreau sa las un copil inapt sa mai fie in libertate , sunt satul de copii din astia fara viitor
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Eusunt scrie:acuma deocamdata este offline dar o sa iau legatura cu el cat de curand pentru ca nu vreau sa las un copil inapt sa mai fie in libertate , sunt satul de copii din astia fara viitor
Va rog sa nu faceti spam pe-aici.Vorbiti pe PM daca aveti ceva de discutat.Aici nu e chat!
Probabil o sa fie luate masuri impotriva ta Eusunt daca mai jignesti!!
spiridusu e plecat in vacanta !
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Big deal :!: What are you gonna do ? Aaa, I`m scared, nooo, the russians are invading .... heelp. You have two accounts, for this, you should be banned. You started this conflict, its your fault babe, not mine. Amenintari, in vantul ploi, in aer, fara rost.
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

hmm esti prea copil degeaba te dai english man stai linistit ca fac rost de datele tale ;) , apropo nu vrei sa ne vedem personal ? hai sa incercam sa vorbim fara fite de english
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Daca ai stii un sfert din ceea ce stiu eu, crede-ma, as vedea lucrurile din alt unghi. Vorbesti incorect limba romana, sa stii. As putea sa zic ceva care te-ar face dezamagit, n-o fac, ma abtin. Sa te vezi personal cu mine?

Concluzie: Nu ma vad cu oameni gay.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”