Forum nou

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

spiridusu_l1 scrie:
Eusunt scrie:acuma deocamdata este offline dar o sa iau legatura cu el cat de curand pentru ca nu vreau sa las un copil inapt sa mai fie in libertate , sunt satul de copii din astia fara viitor
Va rog sa nu faceti spam pe-aici.Vorbiti pe PM daca aveti ceva de discutat.Aici nu e chat!
Probabil o sa fie luate masuri impotriva ta Eusunt daca mai jignesti!!

nu e nici o problema daca imi iau ban stai calm , cred ca sa saturat flowers si cu bogdan tot sa imi de-a ban stai linstit si numai imi purta tu de griji mergi frumos la liga ta si vorbeste pe acolo
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

Poseidon scrie:Daca ai stii un sfert din ceea ce stiu eu, crede-ma, as vedea lucrurile din alt unghi. Vorbesti incorect limba romana, sa stii. As putea sa zic ceva care te-ar face dezamagit, n-o fac, ma abtin. Sa te vezi personal cu mine?

Concluzie: Nu ma vad cu oameni gay.

cred ca iti este frica , de ce nu recunosti ca iti este frica ? tu esti un copil de 16 ani care nu stie decat sa sufere in fata tastaturii atata tot stii tu , asha ca numai gasi argumente de 2 lei ca nu isi au rostul ;) si apropo nu e bine sa telauzi ca nu stii sa faci nimika cand nu stii cum sa iti ascunzi ip-ul :D
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Marian96 »

Oh my god but you speak incorrect english.Please don't say anything but don't suffering to me please.Ok?
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

lasa marian ca omu se da super english man si se incurca in cuvinte de frica
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu

Mesaj de Poseidon »

Vorbesti singur? Ai probleme ? sincer vorbesc ...
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de Marian96 »

........ eu vorbeam cu tine dar cat am scris s-a mai facut cateva posturi :|
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Inteleg, postezi pentru a aduna post-uri, nu? Iti multumesc din suflet pentru eroarea de pe forum-ul meu, mori de invidie ! :lol:

Ultimul meu mesaj la acest subiect, si la restul care il dezbat :!:
Ultima oară modificat 20-Feb-2008, 21:22:46 de către Poseidon, modificat 1 dată în total.
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

Poseidn e adevarat fiule ce zicea un tovaras de al tau ca tu postezi poate iti da si tie baietii un rang de moderator ? sursa va ramane in anonimat
sebisebixxl
Utilizator înregistrat

Mesaj de sebisebixxl »

Nu are rost sa va uitati la LOGURI !... Daca a folosit un iFrame Ddos nu aveti ce`i face... credetzima.. stiu ce vorbesc... am mult timp de hackereala :D ... sa zic asha... cunosc smekeriile astea :roll:
Ultima oară modificat 20-Feb-2008, 21:55:16 de către sebisebixxl, modificat 1 dată în total.
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Seby are dreptate. Il cunosc. E ca un frate pentru mine:D Si stiu si eu ca asa e. Ca doar il cunosc:D
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”