Hi all ! - riwix.com
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
ai venit sa te certi asta iti garantez eu , cum ne ai picat noua forumul asa te pic si eu pe tine , cat de curand o sa iti aflu identitatea ta ca la cat de fraier esti si nu stii sa dai flood cu soxuri
) , se rezolva treaba stai linistit , nu ma joc cu copii de 2 lei ca tine esti prea mucos sa te vad si nu ai tupeu sa ne vedem face 2 face

- Poseidon
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sunt sigur ca administratorul isi va face treaba. Ai luat ban aici, pe phpBB.ro . Ma bucur pentru tine ca stii sa folosesti un proxy, felicitari iubitule
. Copii de 2 lei ? Tu revizualizezi ceea ce scrii? Sau postezi de dragul de a posta ? "Te pic si eu pe tine", ce expresie e asta ? E neologism, sau ce? 
Tu ai inceput conflictul, ar fi bine sa-ti ceri scuze, si s-a remediat. Nu stiu de ce faci atat scandal. I-ati domeniu, n-ai bani ? Du-te la munca atunci ... ce imi faci? vii la mine acasa?
sa stii ca imi e tare frica. Daca ai vedea cata 'masa' am pe mine, ai face pe tine de frica, crede-ma.

Tu ai inceput conflictul, ar fi bine sa-ti ceri scuze, si s-a remediat. Nu stiu de ce faci atat scandal. I-ati domeniu, n-ai bani ? Du-te la munca atunci ... ce imi faci? vii la mine acasa?

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
da da da muschii nu rezolvi nimika stai calm ! , cat despre scandal tu ai inceput , noi personal nu aveam nimika cu tine daca vrei sa stii tu ai inceput cu figuri , cum ca noi ti am fii furat nu stiu ce , dar chiar nu ma intereseaza ca acuma te dai miel ca se vede ca nu ai tu treaba cu viata asta , si ce te intereseaza pe tine ca stau pe subdomenii ? tu nici macar nu ai asha ceva , nici un domeniu nu ai esti mai sarac ca mine