Hi all ! - riwix.com

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Presupun ca stiu cine esti, nu zic. Nu ma cunosti personal, n-ai cum sa tragi concluzii atat de usor despre mine. Inteleg ce ai vrut sa-mi transmiti prin acel mesaj, insa, este clar ca tu nu ai inteles ... limbaj de gay? Wow, exista ? Nu stiam :lol: am uitat sa rad
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de Marian96 »

poseidon nu te mai da mare din cauza ta owneru la domeniu era sa piarda o gramada de bani:|
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

si cand ai de gand sa modifici foorumul ca sa nu vada lumea acele topicuri ?
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

La ce domeniu te referi ? Sunt prezent pe acest forum, sa ajut, cu speranta ca voi fi ajutat si eu la randul meu, ce zici de asta ? N-am venit sa ma cert, sa vad cine e mai tare ca celalalt.
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

ai venit sa te certi asta iti garantez eu , cum ne ai picat noua forumul asa te pic si eu pe tine , cat de curand o sa iti aflu identitatea ta ca la cat de fraier esti si nu stii sa dai flood cu soxuri :)) , se rezolva treaba stai linistit , nu ma joc cu copii de 2 lei ca tine esti prea mucos sa te vad si nu ai tupeu sa ne vedem face 2 face
Poseidon
Utilizator înregistrat

Mesaj de Poseidon »

Sunt sigur ca administratorul isi va face treaba. Ai luat ban aici, pe phpBB.ro . Ma bucur pentru tine ca stii sa folosesti un proxy, felicitari iubitule :lol:. Copii de 2 lei ? Tu revizualizezi ceea ce scrii? Sau postezi de dragul de a posta ? "Te pic si eu pe tine", ce expresie e asta ? E neologism, sau ce? :lol:

Tu ai inceput conflictul, ar fi bine sa-ti ceri scuze, si s-a remediat. Nu stiu de ce faci atat scandal. I-ati domeniu, n-ai bani ? Du-te la munca atunci ... ce imi faci? vii la mine acasa? :lol: sa stii ca imi e tare frica. Daca ai vedea cata 'masa' am pe mine, ai face pe tine de frica, crede-ma.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Va rog sa incetati ! Discutiile acestea isi pot avea locul si pe messenger mai ales ca s-a ajuns si la jigniri!!Phpbb.Ro nu e chat !
spiridusu e plecat in vacanta !
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

da da da muschii nu rezolvi nimika stai calm ! , cat despre scandal tu ai inceput , noi personal nu aveam nimika cu tine daca vrei sa stii tu ai inceput cu figuri , cum ca noi ti am fii furat nu stiu ce , dar chiar nu ma intereseaza ca acuma te dai miel ca se vede ca nu ai tu treaba cu viata asta , si ce te intereseaza pe tine ca stau pe subdomenii ? tu nici macar nu ai asha ceva , nici un domeniu nu ai esti mai sarac ca mine :)
Eusunt
Utilizator înregistrat

Mesaj de Eusunt »

pai terminam odata si odata nu este asta o problema dar sa isi ceara scuze pentru ca este un copil fara viitor si cu asta basta cam atata am avut de zis flowers sau bogdan stiti ce aveti de facut acuma :) , sper ca nu va plcitisit tot dandu-mi ban :))
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

imi place thema forum-ului dvs., de unde o aveti ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”