Forum nou

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Poseidon
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Poseidon »

Bravo mai marian, felicitari. Piece of cake:

Cod: Selectaţi tot

phpBB : Critical Error

Could not get theme data for themes_id []
Iar trebuie sa reinstalez forum-ul. Beware, nu vreau sa fiu agresiv. Este vina ta, ce vrei ? Te razbuni pe nimic.

P.S: Nu mai incerca sa te loghezi pe contul meu de phpBB.ro, sincer ... nu vei afla parola niciodata.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Eusunt, iar ai aparut? Parca aveai ban permanent.
shocker, ban permanent pt. incercari de logare pe contul lui Poseidon, asa zice CrackerTracker. Daca mai aveti astfel de incercari, dati-mi PM cu data si pe cine suspectati.
Poseidon ban permanent pt. incercari de logare pe contul lui Marian96.
Marian96
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da

Mesaj de Marian96 »

defapt eu am tot incercat sa repar forumu dar nu am reusit toata munca s-a dus de rapa.acum iar incerc sa il fac dar da erori multe incerc sa le rezolv.si oricum poseidon nu o sa imi aflii parola e prea grea ;) si flowers cu shocker ai cam exagerat puteai macar pe durata sa ii dai ban nu permanent
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Marian96 scrie:defapt eu am tot incercat sa repar forumu dar nu am reusit toata munca s-a dus de rapa.acum iar incerc sa il fac dar da erori multe incerc sa le rezolv.si oricum poseidon nu o sa imi aflii parola e prea grea ;) si flowers cu shocker ai cam exagerat puteai macar pe durata sa ii dai ban nu permanent
Ban permanent inseamna nelimitat.
Nu avem nevoie de hackeri aici. Daca cineva imi intra in casa, il astept cu gloante. Asa e si un cont privat pe internet. Pt. cultura ta generala, afla ca asta se sanctioneaza in justitie penal.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”