[DEZV] Traducere - Complete banner

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de Extensii, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

[DEZV] Traducere - Complete banner

Mesaj de mihaitza »

Ca urmare a anunţului http://phpbb.ro/viewtopic.php?p=7460#7460 propun traducerea fişierului de limbă lang_banner.php care conţine aproximativ 100 de rânduri.

Doritorii să se afirme... :lol:
skeleton
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de skeleton »

Ma uit peste MOD si daca am timp traduc o parte
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Aştept traducerea ;-)
skeleton
Utilizator înregistrat

Mesaj de skeleton »

imi pare rau dar nu mai am timp sa traduc complete banner (incerc sa mai construiesc un template si trebuie sa termin traducerea de la Dictionar). Imi pare rau. incerc sa iau legatura cu dani. Imi pare rau :(
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

skeleton scrie:imi pare rau dar nu mai am timp sa traduc complete banner (incerc sa mai construiesc un template si trebuie sa termin traducerea de la Dictionar). Imi pare rau. incerc sa iau legatura cu dani. Imi pare rau :(
oricum si daca-ti pare rau si daca-ti pare bine, eu va laud...Ati facut o treaba buna... Bravo baietzi!
teror
Utilizator înregistrat

Mesaj de teror »

hai ca incerc eu ... sa vad ce iese :)

am prea mult timp liber :)
teror
Utilizator înregistrat

Mesaj de teror »

Cod: Selectaţi tot

<?php
/**************************************************************
*
*  MOD Title:   Complete banner
*  MOD Version: 1.2.0.
*  Translation: English
*  Rev date:    10/12/2003
*
*  Translator:  teror < teror@spymac.com> (Groller Geza) http://www.canalul18.dap.ro/forum
*
***************************************************************/

// this is the text showen in admin panel, depending on your template layout,
// you may change the text, so this reflect the placement in the templates
// these are only exampels, you may add more or remove some of them.

$lang['Banner_spot']['0'] = "Over all banner"; // used for {BANNER_0_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['1'] = "Sus stanga 1"; // used for {BANNER_1_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['2'] = "Sus stanga 2"; // used for {BANNER_2_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['3'] = "Sus centru 1"; // used for {BANNER_3_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['4'] = "Sus centru 2"; // used for {BANNER_4_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['5'] = "Sus dreapta 1"; // used for {BANNER_5_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['6'] = "Sus dreapta 2"; // used for {BANNER_6_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['7'] = "Jos stanga 1"; // used for {BANNER_7_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['8'] = "Jos stanga 2"; // used for {BANNER_8_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['9'] = "Jos centru 1"; // used for {BANNER_9_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['10'] = "Jos centru 2"; // used for {BANNER_10_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['11'] = "Jos dreapta 1"; // used for {BANNER_11_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['12'] = "Jos dreapta  2"; // used for {BANNER_12_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['13'] = "Forum_view top"; // used for {BANNER_13_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['14'] = "Topic view top"; // used for {BANNER_14_IMG} tag in the template files
$lang['Banner_spot']['15'] = "Topic view botton"; // used for {BANNER_15_IMG} tag in the template files

//
// please do not modify the text below (except if you are translating)
//
$lang['Banner_title'] = "Administrarea Bannerelor";
$lang['Banner_text'] = "De aici poti modifica bannerele folosite pe acest site, bannerele pot fi definite dupa o regula bazata pe timp ";
$lang['Add_new_banner'] = "Banner nou";
$lang['Banner_add_text'] = "Aici poti adauga/edita un banner";

$lang['Banner_example']="Exemplu";
$lang['Banner_example_explain'] ="Asa ar trebui sa arate bannerul (This should be how the banner display)";
$lang['Banner_type_text'] = "tip";
$lang['Banner_type_explain'] = "Selecteaza tipul bannerului";
//pre-defined types
$lang['Banner_type'][0] = "Link imagine";
$lang['Banner_type'][2] = "Link text";
$lang['Banner_type'][4] = "Cod HTML customizat";
$lang['Banner_type'][6] = "Fisier Flash";

$lang['Banner_name'] = "Cale catre imagine/Text/Cod";
$lang['Banner_name_explain'] = "Calea trebuie sa fie relativa la calea phpbb2 sau sa fie un URL complet (incluzand http://)";
$lang['Banner_size'] = "Marimea imaginii";
$lang['Banner_size_explain'] = "daca marimea e setata la zero, marimea imaginii nu va fi modificata de mod, vor fi pastrate dimensiunile originale";
$lang['Banner_width'] = "Width - Latime";
$lang['Banner_height'] = "Height - Inaltime";

$lang['Banner_activated'] = "Activat";
$lang['Banner_activate'] = "Banner activ";
$lang['Banner_comment'] = "Comentariu";
$lang['Banner_description'] = "Descrierea imaginii";
$lang['Banner_description_explain'] = "Acest text este aratat cand mouse-ul este deasupra bannerului (imaginii)";
$lang['Banner_url'] = "URL-ul redirectat";
$lang['Banner_url_explain'] ="URL-ul site-ului catre care va fi redirectata persoana care da click pe banner , incepe cu  HTTP://<br />(URL-ul redirectat este activat doar daca bannerul este o imagine sau un link de tip text )";
$lang['Banner_owner']="Moderatorul bannerului";
$lang['Banner_owner_explain']="Acest user poate manevra bannerul  - (not implemented yet) ";
$lang['Banner_placement'] = "Plasare";
$lang['Banner_clicks'] = "Clickuri";
$lang['Banner_clicks_explain'] = "(Contorizarea este activa doar daca bannerul este o imagine sau un link de tip text)";
$lang['Banner_view'] = "Vizualizari";
$lang['Banner_weigth'] = "Marimea bannerului";
$lang['Banner_weigth_explain'] = "Cat de des sa fie vizualizat acest banner, referitor la vizualizarea celorlalte bannere active in momentul de fata. (1-99)";
$lang['Show_to_users'] ='Arata userilor';
$lang['Show_to_users_explain'] ='Selecteaza ce tip de useri pot vizualiza acest banner ';
$lang['Show_to_users_select'] = 'Userul trebuie sa fie  %s cu %s'; //%s are supstituded with dropdown selections
$lang['Banner_level']['-1'] = 'Vizitator';
$lang['Banner_level']['0'] = 'Inregistrat';
$lang['Banner_level']['1'] = 'Moderator';
$lang['Banner_level']['2'] = 'Admin';
$lang['Banner_level_type']['0'] = 'egal';
$lang['Banner_level_type']['1'] = 'mai mic sau egal';
$lang['Banner_level_type']['2'] = 'mai mare sau egal';
$lang['Banner_level_type']['3'] = 'nu';

$lang['Time_interval'] = "Interval de timp";
$lang['Time_interval_explain'] = "Se aplica o data, o zi a saptamanii si/sau un interval de timp";
$lang['Start'] = "Inceput";
$lang['End'] = "Sfarsit";
$lang['Year'] = "An";
$lang['Month'] = "Luna";
$lang['Date'] = "Data";
$lang['Weekday'] = "Zi a saptamanii";
$lang['Hour'] = "Ora";
$lang['Min'] = "Min";
$lang['Time_type'] = "Tipul timpului";
$lang['Time_type_explain'] = "Select if the information is a time interval or a date interval <i>(you may still apply a time interval, if you select a date based rule)</i>";
$lang['Not_specify'] = "Nespecificat";
$lang['No_time'] = "Fara timp";
$lang['By_time'] = "Pe timp";
$lang['By_week'] = "Pe zi a saptamanii";
$lang['By_date'] = "Pe data";

// messages
$lang['Missing_banner_id'] = "Id-ul bannerului lipseste";
$lang['Missing_banner_owner'] = "Trebuie selectat un proprietar al bannerului";
$lang['Missing_time'] = "When you define a banner as time based, you must provide the time interval";
$lang['Missing_date'] ="When you define a banner by date, you must at least provide a date and a time interval";
$lang['Missing_week'] ="When you define a banner by week day, you must at least provide a day of week and a time interval";

$lang['Banner_removed'] = "Bannerul este sters";
$lang['Banner_updated'] = "Bannerul este modificat, adus la zi";
$lang['Banner_added'] = "Bannerul a fost adaugat cu succes";
$lang['Click_return_banneradmin'] = 'Click %sAici%s pentru a reveni la Managementul banerelor';

$lang['No_redirect_error'] = 'Daca pagina nu apare in scurt timp, te rog sa dai click <b><a href="%s" id="jumplink" name="jumplink">Aici<a></b> pentru a vizita URL-ul cerut';
$lang['Left_via_banner'] = 'Left via banner';

$lang['Banner_filter'] = 'Filtrul bannerului';
$lang['Banner_filter_explain'] = 'Ascunde bannerul dupa ce utilizatorul a dat click pe el';
$lang['Banner_filter_time'] = 'Inactive click time';
$lang['Banner_filter_time_explain'] = 'Number of sec the banner becomes inactive after a user click on it, if banner filter is enabled, the banner will nor show in this time';

?>
nu am folosit diacritice, si unele kestii pe care nu le-am inteles, sau sunau aiurea sau nu stiam cum sa le traduc, nu le-am tradus.

de aici va descurcati voi! succes
Ultima oară modificat 03-Iun-2004, 16:10:55 de către teror, modificat 1 dată în total.
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

teror scrie:hai ca incerc eu ... sa vad ce iese :)

am prea mult timp liber :)
se vede dupa numarul de mesaje pe care le-ai scris :))
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Există variabile netraduse :o
teror
Utilizator înregistrat

Mesaj de teror »

teror scrie:nu am folosit diacritice, si unele kestii pe care nu le-am inteles, sau sunau aiurea sau nu stiam cum sa le traduc, nu le-am tradus.

de aici va descurcati voi! succes

am zis k ce nu am inteles sau nu stiam.. n`am tradus

si au ramas putine lucruri netraduse.. alea le faceti voi.. sau altcineva :)
Închis

Înapoi la “Proiecte”