Trecerea de la 2.0.22 la 2.0.23
Trecerea de la 2.0.22 la 2.0.23
Am avut instalat phpbb 2.0.22 , dar am avut ceva probleme cu serverul. Acum am instalat phpbb 2.0.23, si forumul este gol.
care este problema defapt: am baza de date veche salvata din ultima zi cand forumul functiona, iar acum daca incer ca o pun, imi apare mesajul Baza de date a fost restaurată cu succes.
Forumul dumneavoastră ar trebui să revină la starea lui înainte ca salvarea să se fi realizat. dar nu mi se modifica nimic, nu imi apar nici useri, nici mesajele, si nici categoriile pe care le aveam. Ce trebuie sa fac, sau totul este pierdut?
care este problema defapt: am baza de date veche salvata din ultima zi cand forumul functiona, iar acum daca incer ca o pun, imi apare mesajul Baza de date a fost restaurată cu succes.
Forumul dumneavoastră ar trebui să revină la starea lui înainte ca salvarea să se fi realizat. dar nu mi se modifica nimic, nu imi apar nici useri, nici mesajele, si nici categoriile pe care le aveam. Ce trebuie sa fac, sau totul este pierdut?
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Re: Trecerea de la 2.0.22 la 2.0.23
Esti sigur ca ai urmat bine pasii de instalare a forumului phpbb 2.0.23 ?raul7 scrie:Am avut instalat phpbb 2.0.22 , dar am avut ceva probleme cu serverul. Acum am instalat phpbb 2.0.23, si forumul este gol.
Ia verifica : Reinstalare / Actualizare phpBB
spiridusu e plecat in vacanta !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
a urmat bine pasii ca si eu am aceeasi problema! nu stiu ce are!
totul despre pc-ul tau!!!! http://pcwave.ro/
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
uite sa nu ai scris in baza de date ca prefix forum daca apare scris asa schimba cu phpbb!
totul despre pc-ul tau!!!! http://pcwave.ro/