Nu apare new topic!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
xFuRy
Utilizator înregistrat

Nu apare new topic!

Mesaj de xFuRy »

Deci am un forum pe phpbb3 si nu apare new topic la toti userii :|......doar la cativa....acces am setat Standard Acces+Polls :|
GrafsS
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de GrafsS »

Nu are cum, de la permisie e ;)
xFuRy
Utilizator înregistrat

Mesaj de xFuRy »

Nu am umbalt la permisi....toti au Standard Acces+Polls ;)
Malkin
Utilizator înregistrat

Mesaj de Malkin »

Verifica alocarea permisiilor din "ambele puncte de vedere"... Adica atat global cat si local (cele de care ai spus tu sunt cele locale ;) ). Desi unele drepturi nu se regasesc decat la nivel local si invers (cum este si new topic de altfel), daca nu ai un rol definit pentru fiecare grup atat global cat si local, iti apar astfel de "surprize"...
xardas91
Nou venit

Mesaj de xardas91 »

cred ca de 2 ore ma tot chinui sa aflu cum activez butoanele "New Topic, REply, etc" oare dc nu sunt activate ??? am facut si ce scrie mai sus si degeaba.. am adaugat Acces Total pt Administratori pt proba si tot nu apar.. am pus si din partea Globala si din partea Permisiuni bazate pe forum ... ce pot face?
Myky
Utilizator înregistrat

Mesaj de Myky »

Ai instalat vre'un mod ceva? Sau ce versiune de phpBB folosesti?

PS: Daca esti XArdas cel adevarat ma bucur sa te cunosc.:D
xardas91
Nou venit

Mesaj de xardas91 »

nu am instalat nici un mod... este phpbb3 fresh fara sa fac alte modificari..l'am instalat doar de proba sa vad "ce stie" dar deja ma scoate din sarite :( am pus acces total pt administratori si din cealalta parte am pus Administrator Total (nu standard) si degeaba.. iar la Roluri am lasat asa cum erau default...
am mai folosit phpbb 2.0 si ma pricep destul de bine (chiar dak nu prea am folosit).. pe ala imi apare tot...dar pe asta nici cum...

Da, Sunt Xardas...Programatorul...stiu k deja sunt cunoscut cam peste tot :) incantat.
xardas91
Nou venit

Mesaj de xardas91 »

se pare ca problema era de la tema... pe tema prosilver apare Subiect nou..... dar nu apare ca poza ci ca text. si prin log imi tot apare ca lipseste setul de imagini pt "ro" dar stiu care e problema.. thx anyway :)
L3X
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de L3X »

salut la toti!!

nu am mai facut un nou topic pentru ca am si eu aceasi problema.....la mine nu vede nimeni in afara de admin new topic sau replay (butoanele) si am facut setarile corect....am schimbat si tema....si nimic :( si nu inteleg dc :( un ajutor mic astept si cat de repede se poate :( ms mult!
Poze facem toti!
Insa o fotografie nu reusim sa facem decat unii!
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Probabil ai limba romana setatata la forum.
Daca da intra in styles :arrow: tema ta :arrow: imageset :arrow: acolo o sa ai folderul en,redenumeste-l ro.
Daca ai limba engleza o sa ai folderul ro,redenumeste-l en.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”