Interzis acces useri neinregistrati
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Interzis acces useri neinregistrati
Cum pot sa fac log-in-ul sa fie obligatoriu pentru vizualizarea forumului?
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Malkin
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
In Forum Permissions selectezi grupul Guests si setezi rolul "No Access" (cel mai simplu) sau intri pe Advanced Permissions si bifezi pe acolo ce vrei (printre altele ai sa vezi "Can see forum", "Can read forum", samd).Decret scrie:Am incercat insa n-am gasit in permisiuni optiunea pentru vizualizarea unui thread sau ceva in genul asta.
Bafta!
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Nivel php: Mediu
Am bifat Read Only Access la grupul Guests dar nu se vede nimic fără înregistrare. Eu aş vrea ca utilizatorii neînregistraţi să poată vedea conţinutul forumului.Malkin scrie:In Forum Permissions selectezi grupul Guests si setezi rolul "No Access" (cel mai simplu) sau intri pe Advanced Permissions si bifezi pe acolo ce vrei (printre altele ai sa vezi "Can see forum", "Can read forum", samd).Decret scrie:Am incercat insa n-am gasit in permisiuni optiunea pentru vizualizarea unui thread sau ceva in genul asta.
Bafta!
Mulţumesc pentru eventualele sugestii.
Cu stimă,
Valentin