Testoasa.Ro
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Alt site copiat cu mare nesimtire dupa animalutz. Porcusorul tot dupa animalutz. Oare romanii de ce nu se pot abtine ?
Cititi legile dupa site-ul ORDA... si dupaia laudati-va si multumiti-va ca ati scapat fara dat in judecata.
Mai aveti timp sa va laudati putin.. ca dupa ce apare noua versiune animalutz, nu mai aveti niciunii nicio sansa.
@ Unul din ownerii animalutz.com.
Cititi legile dupa site-ul ORDA... si dupaia laudati-va si multumiti-va ca ati scapat fara dat in judecata.
Mai aveti timp sa va laudati putin.. ca dupa ce apare noua versiune animalutz, nu mai aveti niciunii nicio sansa.

@ Unul din ownerii animalutz.com.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Subscriu.casperel scrie:Alt site copiat cu mare nesimtire dupa animalutz. Porcusorul tot dupa animalutz. Oare romanii de ce nu se pot abtine ?
Si inca ceva, nu veti intrece niciodata pe nimeni atata timp cat il copii.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
mesajul anterior era pt criminalul-x !
dap, este ideea preluata de la animalutz.com sau cum o fi situl
dar... am copiat eu susrsa si designul? nu
vad ca nu se face diferenta, dintre a prelua ideea, si a copia
tu crezi ca ai fost primul cu o idee ca asta? nu cred....
nu ti-am copiat imaginile, nu ti-am copiat codul sursa, nici nu am luat animalutz.ceva
ca sa vii cu tu legile.. stai calm...
am vazut mi-a placut, am luat legatura cu un scripter si i-am spus sa faca ceva bazat pe ideea aia
, dar ca sa stii, eu am preluat ideea de pe porcusorul.com, nicidecum de pe situl tau...
noul design este aproape gata, maine, 27.02 va fi gata, si concursul se va relua
sorin@: te contrazic, aici
. animalutz.net , se zice pe aici ca a fost mama siturilor bazate pe acest gen. uite ca mai este si animalutz.com si porcusorul.com care au intrecut de mult, precedentul, animalutz.net 
astept si alte pareri

nu ti-am copiat imaginile, nu ti-am copiat codul sursa, nici nu am luat animalutz.ceva

am vazut mi-a placut, am luat legatura cu un scripter si i-am spus sa faca ceva bazat pe ideea aia

noul design este aproape gata, maine, 27.02 va fi gata, si concursul se va relua

sorin@: te contrazic, aici

astept si alte pareri
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
mai bine nu dadeai explicatii.WraiTh scrie:mesajul anterior era pt criminalul-x !
nu ti-am copiat imaginile, nu ti-am copiat codul sursa, nici nu am luat animalutz.cevaca sa vii cu tu legile.. stai calm...
am vazut mi-a placut, am luat legatura cu un scripter si i-am spus sa faca ceva bazat pe ideea aia, dar ca sa stii, eu am preluat ideea de pe porcusorul.com, nicidecum de pe situl tau...
sorin@: te contrazic, aici. animalutz.net , se zice pe aici ca a fost mama siturilor bazate pe acest gen. uite ca mai este si animalutz.com si porcusorul.com care au intrecut de mult, precedentul, animalutz.net
astept si alte pareri
geo