Pagina alba la inregistrare user nou
Pagina alba la inregistrare user nou
Dupa ce user nou scrie toate datele de inregistrare si da Trimite apare o pagina alba (profile.php). El apare in baza de date ca user, dar neconfirmat. Nu primeste mail de autentificare cu link. De fapt nu primeste nici un e-mail .

Re: Pagina alba la inregistrare user nou
reconfigureaza panoul admin si dupaia daca nuti merge repara fisierul profile.php, daca nu-ti merge nici asa anunta administratorii de la phpbb.ro .slysoft scrie:Dupa ce user nou scrie toate datele de inregistrare si da Trimite apare o pagina alba (profile.php). El apare in baza de date ca user, dar neconfirmat. Nu primeste mail de autentificare cu link. De fapt nu primeste nici un e-mail .
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Mă ucideţi.... de ce nu citiţi mesajele puse special pentru a vă ajuta?
Date necesare într-un mesaj
viewtopic.php?t=820
Pasii spre a scrie un mesaj cand am o problema
viewtopic.php?t=280
Date necesare într-un mesaj
viewtopic.php?t=820
Pasii spre a scrie un mesaj cand am o problema
viewtopic.php?t=280
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
danielt scrie:Pentru a vedea daca este o eroare a phpbb sau o eroare de server - functioneaza incet - editeaza fisierul: /includes/constants.php si acolo modifica urmatoarele linii de cod:
astfel:Cod: Selectaţi tot
// Debug Level //define('DEBUG', 1); // Debugging on define('DEBUG', 0); // Debugging off
in felul acesta vezi mai multe detalii despre erorile aparute.Cod: Selectaţi tot
// Debug Level define('DEBUG', 1); // Debugging on //define('DEBUG', 0); // Debugging off
Am modificat.
Am modificat. Ce-ar trebui sa se intample acum?
Multumesc pentru rabdare
Multumesc pentru rabdare