CrasheR
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- EarthQuake-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- EarthQuake-
- Utilizator înregistrat
In primul rand, am adus aici doar cateva argumente care aratau ca forum-ul este copiat dupa blogul meu si proiectul Grafiks.ro. Mai erau destule dar nu avea rost.
ROTLD spune (daca stii ce e asta):
registration-date: 20080113
expire-date: 20090113
Ceea ce inseamna: inregistrat pe 13 ianuarie 2008.
La mine, Crusher.ro, arata asta:
registration-date: 20070710
Ceea ce inseamna 10 Iulie 2007.
As fi facut print screen, dar nu are rost, ca datele de la rotld nu se schimba asa. Puteti verifica cu toti aici.
MODIFICAT DE ADMIN
ROTLD spune (daca stii ce e asta):
registration-date: 20080113
expire-date: 20090113
Ceea ce inseamna: inregistrat pe 13 ianuarie 2008.
La mine, Crusher.ro, arata asta:
registration-date: 20070710
Ceea ce inseamna 10 Iulie 2007.
As fi facut print screen, dar nu are rost, ca datele de la rotld nu se schimba asa. Puteti verifica cu toti aici.
MODIFICAT DE ADMIN
ba da u esti prost rau ba:))=))) nam nici o trb cu RATATU ala d mEnt0r l-am fraierit si iam luat domeniu atata tot;)
intra aqma pe "forum" care nu mai am trb q el sa vezi ca nu e qm a facut bou ala asa ca nu te lua de mn
Ps
mf lai fkt de kkt pe blog:))=)))))))
Oriqm asta imi doream si io
Si sa va mai zic cva !
Cik io eram "tovarasu" lui(cel putin asa zicea el se lauda ca stie sa faca sa.. da cu tot ce se lauda era fkt de mn) si intr-o zi a dat copy la cva a vb q unu cszones nu mai stiu qm si ala ia zis ca-si face domeniu crasher crusher nu mai stiu si Ment0r vine la mn si cik "Ba nu poti sa-mi faci domeniu crasher.ro inaintea lu ala
io iam zis sa-si faca singur domeniu i-am dat situ de und si-a fkt si de acolo sa descurcat...
Apoi peste cateva zile suferea el k are domeniu ca nush ce si ma intrebat cum face subdomeniu la sv ... I-am zis sami dea nume si pass de la administrare domeniu sa-i fac io si prostu dak mi lea dat io am sch passu iam dat igg si crasher.ro a ramas al meu si nu cu numele Sorina qm plm o chema pe masa am pus numele meu Domitru Silviu Antonio si km atat cu ratatu ala asa ca nu ma confundati q ala ca ma injura loomea
intra aqma pe "forum" care nu mai am trb q el sa vezi ca nu e qm a facut bou ala asa ca nu te lua de mn
Ps

Si sa va mai zic cva !
Cik io eram "tovarasu" lui(cel putin asa zicea el se lauda ca stie sa faca sa.. da cu tot ce se lauda era fkt de mn) si intr-o zi a dat copy la cva a vb q unu cszones nu mai stiu qm si ala ia zis ca-si face domeniu crasher crusher nu mai stiu si Ment0r vine la mn si cik "Ba nu poti sa-mi faci domeniu crasher.ro inaintea lu ala
io iam zis sa-si faca singur domeniu i-am dat situ de und si-a fkt si de acolo sa descurcat...
Apoi peste cateva zile suferea el k are domeniu ca nush ce si ma intrebat cum face subdomeniu la sv ... I-am zis sami dea nume si pass de la administrare domeniu sa-i fac io si prostu dak mi lea dat io am sch passu iam dat igg si crasher.ro a ramas al meu si nu cu numele Sorina qm plm o chema pe masa am pus numele meu Domitru Silviu Antonio si km atat cu ratatu ala asa ca nu ma confundati q ala ca ma injura loomea

-
Monk3y^^ scrie:ba da u esti prost rau ba:))=))) nam nici o trb cu RATATU ala d mEnt0r l-am fraierit si iam luat domeniu atata tot;)
Ps![]()
![]()
mf lai fkt de kkt pe blog:))=)))))))
Si sa va mai zic cva !
Atat de rau ai ajuns incat sa te injuri singur?Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP
Monk3y^^ [ 14 Mesaje ] Căutare
mEnt0r [ 6 Mesaje ]

Ban 14 zile pt. jigniri.