www.facutinromania.dap.ro ?

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Gthum
Utilizator înregistrat

www.facutinromania.dap.ro ?

Mesaj de Gthum »

http://www.facutinromania.dap.ro/ un proiect interesant al carui tinta este aflarea de traditii si simboluri romanesti! un click si un post nu cred k o sa te afecteze mai ales daca ai idei! SAL
seven
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de seven »

Dupa http://www.fabricatinromania.ro si http://www.madein.ro/ facutinromania suna atat de grosolan sa nu mai vorbim de executie :twisted:
mitnick
Utilizator înregistrat

Mesaj de mitnick »

salut am intrat pe http://www.fabricatinromania.ro si am vazut forumul dar nu am inteles ce poti sa faci pe el si la ce ajuta!
Gthum
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gthum »

La ce ma ajuta nu o sa zic pt ca vreau sa fie secret :) -ce pervers sunt :)- Ideea e ca de aici o sa plece ce vrem noi sa facem... si sper sa ne iasa...
Gthum
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gthum »

PS. si e http://www.facutinromania.dap.ro nu fabricatinromania :P
shakabut
Utilizator înregistrat

Mesaj de shakabut »

Te rog sa pierzi 5 minute din viata ta si sa ne explici si noua despre ce ar trebui sa fie site-ul si forumul tau, ca sa pot si eu sa dau feedback, si sa fie toata lumea fericita in vecii vecilor amin.
Gthum
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gthum »

Situ este facut pt forum, iar forumul este facut in pentru a afla principalele traditi, obiceiuri, locuri marfa in Romania! Este cam in ceata... :)
TIR
Utilizator înregistrat

Mesaj de TIR »

Imi place ideea forumului pana acuma nu am mai auzit asea ceva. Ideea e alta numele pe care l-ai ales nu imi place de loc. Ar fi bine sa incerci sa iti achizitionezi alt nume pe tema asta parerea mea, da am observat ca la nici unul din membrii care au comentat nu le place numele.

Un ultim amanunt eu stiu ca dap.ro merge cat de cat repede. Siteul tau e construit in asa fel incat merge foarte incet.
Gthum
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gthum »

Neam gandit mult... facutinromania suna foarte sugestiv... veno k sugestii daca vrei! (poti sa zici pe forumul sitului :) )! nu stiu daca merge greu! La mine merge bine...
shakabut
Utilizator înregistrat

Mesaj de shakabut »

Situ este facut pt forum, iar forumul este facut in pentru a afla principalele traditi, obiceiuri, locuri marfa in Romania! Este cam in ceata...
1) Nu vreau sa fac aici teoria comunicarii, dar sa ai un site, doar pentru a justifica prezenta unui forum mi se pare un pic fortat (ca sa nu spun o prostie). Daca tu esti in ceata, atunci vizitatorii sunt pe alta planeta. Am vazut enspe mii de site-uri/forumuri facute de dragul de a fi. Hotaraste-te clar ce vrei sa faci. Dupa care pune-ti ideea in practica

2) In plus, un site despre traditii si obiceiuri romanesti facut pe albastru... Culoarea ma duce cu gandul cel mult la cerul patriei. Pune mana si construieste o tema pentru site/forum, care sa cuprinda cateva motive populare, o casa traditionala, o icoana ceva (asta bineinteles daca ramai la tema populara)! Sigla aia tie iti sugereaza traditii si obiceiuri?

3) Referitor la nume: traditii.dap.ro, meleaguri.dap.ro, etc. suna mai omeneste. Incearca sa asociezi numele site-ului cu tema aleasa (dupa ce te vei fi hotarat clar ce vrei).

4) Ajungand unde te durea pe tine: FORUMUL. Ce am observat eu: ai luat o tema de undeva pe care ai pus o sigla. Bestial. Numai ca sigla se potriveste cu tema ca nuca in perete si tema cu site-ul, la fel.

Imi permit sa-ti dau un sfat: urmareste cateva site-uri de web design pentru o perioada de timp si ia-o de la capat. Dar cand te apuci de munca, apuca-te cum trebuie: gandeste-te serios ce tema vrei sa abordezi, care vor fi obiectivele site-ului tau si apoi apuca-te si pune in opera! Nu te mai grabi, ca nu faci nimic. Nu sunt un zeu in ale web design-ului, dar pot sa te ajut daca ai nevoie.[/b]
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”