Cum instalez mod-uri ? Unde pun fisierele ?

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Testys
Utilizator înregistrat

Mesaj de Testys »

Eu nu am mai vazut oameni ca tine,vezi ca sunt baiat.
Moderatorii sau administratorii sa ia masuri in legatura cu tipul / tipa de mai sus.
bibi962000
Utilizator înregistrat

Mesaj de bibi962000 »

Uite ce raspuns o pus altu de pe acolo:

RockHall Trimis: 26-Apr-2005, 19:19:35 Titlul subiectului Traducerea in romana

Este catastrofala. Nimeni nu poate intelege nimic, am impresia ca traducerea a fost facuta automat cu vreun motor de traduceri, e jenant.
Iata un exemplu: "3. Din admin/mods/attach_mod/docs mutaţi scenariul în admin/mods/attach_mod. Pentru o reîmprospăta instalarea, folosiţi install.txt."
Sa mutam scenariul... Cu tot cu regizor?
Va recomand sa cititi instructiunile in limba engleza de pe area51.phpbb.com.
Myky
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Myky »

bibi962000 scrie:fai copile de 3 zile , crezi ca nu mam uitat fa ?!?!?!?! peste tot ma uit da voi VA CREDETI prea "DESTEPTI" si nu credeti nik , domne ce mai forum , domne ce mai useri , domne ce mai ajutoare :| asa ceva nu am vaz in viata mea
Nu imi permit sa iti adresez cuvinte jignitoare pentru ca nu vreau sa pierd accesul pe forum

1. Unii dintre noi... Majoritatea am invatat tot ce stim singurii citind... Incercand si iar citind...

2. Nimeni nu iti spune mura in gura... Testys tia dat foarte clar link'uri unde vezi ce trebuie sa faci
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

http://phpbb3db.com/comunitate/viewtopic.php?f=33&t=189 cred ca este de ajuns, mai mult de atat nu stiu cine poate face.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

search.php?search_id=46409041&start=210

uite un link interesant... cum mi-am inceput "cariera" in phpbb

citeste ultimile pagini si incearca sa-ti dai seama cate stiam eu atunci... si uite ca au fost membrii care s-au coborat la mintea mea (mai bine zis experienta) ca sa ma ajute. daca te uiti mai bine vei vedea ca unii au incercat sa te ajute si pe tine :)
geo
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

bibi962000 scrie:fai copile de 3 zile , crezi ca nu mam uitat fa ?!?!?!?! peste tot ma uit da voi VA CREDETI prea "DESTEPTI" si nu credeti nik , domne ce mai forum , domne ce mai useri , domne ce mai ajutoare :| asa ceva nu am vaz in viata mea
Ban bibi962000 14 zile pt. limbaj. Daca esti de la tara, afla ca la oras se vorbeste/scrie fara "fa".
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”