Problema la Permsiile userilor

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
madnezz
Nou venit

Problema la Permsiile userilor

Mesaj de madnezz »

Buna ziua,

Mi-am facut acum cateva zile un forum, http://graphic-vandals.com/forum . Am creeat grupurile, forumurile, am bagat mod-uri, ma rog, totul era foarte bine. Dar au inceput userii sa se planga ca nu pot posta, vedea forumuruile. Am incercat sa umblu la permsiile userilor, am bagat la fiecare forum Standard Acces + Polls , dar cand dau submit schimbarile nu se actualizeaza. Am incercat de o gramada de ori.

Ma poate ajuta cineva?

P.S. Meajul primit de useri este:
"You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum"
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Trebuie sa schimbi permisiile la grupuri si la fiecare forum .
madnezz
Nou venit

Mesaj de madnezz »

pai asta am facut. am bagat Standard Acces + Polls la fiecare forum, si cand dau submit raman la fel cum erau inainte, nu se actualizeaza schimbarile.
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de danielt »

Creaza un forum nou de test, fa-ti un user obisnuit si testeaza sa vezi ce este cu adevarat, dar nu uita, pe un forum nou creat pe forumul tau. Sa nu fie ceva setari aiurea la forumurile vechi datorita mod-urilor instalate. Daca tot nu merge inseamna ca o modificare a fost gresit pusa si nu-ti ramane decat sa reinstalezi forumul (prin supracopierea fisierelor).

Si sa ai grija cu modificarile pe phpbb3, multe nu sunt 100% compatibile!
madnezz
Nou venit

Mesaj de madnezz »

Hmm, am incercat sa imi fac un user nou, dar nu am creeat alt forum. Incerc imediat, merci.
Dar problema e ca nu stiu cum sa supracopiez fisierele, sunt unpic cam incepator. :(
EDIT: deci nu merge, am incercat. cand incerc sa bag permisiunile, dau submit dar nu se actualizeaza.
Trebuie refacut, dar nu stiu cum se face copierea. :(
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

madnezz scrie:pai asta am facut. am bagat Standard Acces + Polls la fiecare forum, si cand dau submit raman la fel cum erau inainte, nu se actualizeaza schimbarile.
Si la grupuri ai facut la fel ?
spiridusu e plecat in vacanta !
madnezz
Nou venit

Mesaj de madnezz »

dap. pai am luat grupul users si am bagat Standard Acces + Polls la fiecare forum.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

La registerd userse sa setezi permisiunile acelea, la forum permission de asemnea si la category permisions de asemenea, dupa intra in panoul ed administrare a unuia din utilizatori si da "Test users permissions". Vezi dupa daca iti merge.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
madnezz
Nou venit

Mesaj de madnezz »

Deci, am incercat. Am setat toate permisiunile in afara de Forum Permissions. Acolo le bag Standard Acces + Polls, dau submit, si raman neactualizate, adica Read-Only Acces. Problema e ca nici nu se vad (read only acces este doar la Sectiuni, la forumurile mari). Uite niste imagini.
Imagine
Imagine

Daca se poate, cei ce stiu care ar fi problema sa imi dea add pe mess (controled_by_madness) e mai rapid si mai putin stresant. :D Scuze daca nu am voie sa postez id, nu prea am timp sa citesc regulamentul, trebuie sa rezolv urgent problema. :( Asa ca va rog, daca stiti nu ezitati sa postati va rog. :((
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Foloseste manage groups permissions in prima instanta, forum permissions poti folosi doar daca nu ai reusit sa iti rezolvi problema cu prima setare a permisiunilor pe grupuri.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”