mail de confirmare

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
demo
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

mail de confirmare

Mesaj de demo »

sal am facut sieu un forum si am o problema la trimiterea mail de confirmare deci cin se inregistreaza cineva pe forum in loc sai trimita mailul de confirmare ii scrie error asta

Cod: Selectaţi tot

Warning: mail() [function.mail]: Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in D:\Program Files\xampp\htdocs\takesignup.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\Program Files\xampp\htdocs\takesignup.php:137) in D:\Program Files\xampp\htdocs\takesignup.php on line 141
as vrea sami etplicati si mie ce pot sa fac ca deja de o saptamina tot am incercat si nu reusesc sai dau de cap va multumesc anticipat
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Aici s-a mai discutat ceva in genu...despre aceasta problema.Citeste acolo.Parca e postat scriptu corect (cum tre sa fie el)-si verifica...
spiridusu e plecat in vacanta !
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”