Problema rank

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Cotica
Nou venit

Problema rank

Mesaj de Cotica »

Am si io o problema cu rankurile.
Pe forum am instalat mai multe moduri iar dupa finalizare m-am apucat sa fac rankurile dar am problema urmatoare:
intru in ACP pun numele si poza dar pe forum apare de 2 ori numele (ex: Administrator Administrator - una sub alta)
Astept raspuns de la cei care se pricep sau macar sa imi spuna fisierul in care se afla problema.
Cotica
Nou venit

Re: Problema rank

Mesaj de Cotica »

Cotica scrie:Am si io o problema cu rankurile.
Pe forum am instalat mai multe moduri iar dupa finalizare m-am apucat sa fac rankurile dar am problema urmatoare:
intru in ACP pun numele si poza dar pe forum apare de 2 ori numele (ex: Administrator Administrator - una sub alta)
Astept raspuns de la cei care se pricep sau macar sa imi spuna fisierul in care se afla problema.
Daca nu adaug imagine apare normal administrator dar cand adaug imagine in lloc sa apara poza apare tot administrator.
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

daca nu se vad rangurile( imaginea cu stelute sau ce or fi) atunci unu din "administrator" reprezinta imaginea rankului (care daca nu este imaginea arata altitudinea) si celalalt descrierea rankului

reincarca linkurile catre imaginile rankurilor ( cu http:// )

daca tie pe phpbb nu ti s-ar vedea stelele Imagine ai avea rankul Nou venit Nou venit
geo
Cotica
Nou venit

Mesaj de Cotica »

am rezolvat...scria ceva de genu ca vede folderu phpbb ca root si bagam /images/tralala.gif...am incercat cu http si a mers :)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”