Top D - Promovare gratuita siteuri
- dan74mm
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Top D - Promovare gratuita siteuri
Pentru cei interesati ... Inscrieti-va siteurile, forumurile, etc ... in Top D .
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Data viitoare da LINK cum trebui,sa nu "fim obligati" sa dam click pt a-ti vedea "opera".De obicei daca vezi hostul stii daca mai are rost sau nu sa intri sa vezi ce e.
LINK : http://topd.3x.ro/
Nu mi se pare cu nimic mai deosebit.E ca toate celelalte.
Nush daca o sa ai succes cu el,nu pre cred.
Oricum Bafta!
LINK : http://topd.3x.ro/
Nu mi se pare cu nimic mai deosebit.E ca toate celelalte.
Nush daca o sa ai succes cu el,nu pre cred.
Oricum Bafta!
spiridusu e plecat in vacanta !
- dan74mm
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu e free hostul, e 10 euro activarea, + 10 euro pe an daca vrei fara reclama .. Ca nu am cumparat inca domeniu pt el, asta e partea a 2-a ... Si sunt multi care folosesc hostul asta ca alternativa la ofertele de hosting de pe piata, atata doar ca au domeniu cumparat ... Asa ca nu vad ce aveti impotriva ? Sunt hosturi de 150 de euro pe an care merg mai naspa decat asta ( ex, edomenii.ro ) ...
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
si el (spiridusul) isi tine opera pe myforum, da asta nu se punespiridusu_l1 scrie:Data viitoare da LINK cum trebui,sa nu "fim obligati" sa dam click pt a-ti vedea "opera".De obicei daca vezi hostul stii daca mai are rost sau nu sa intri sa vezi ce e.

succes... eu cred ca o sa aibe. daca strange site-uri multe o sa fie indexat, si o sa aibe o pozitie tot mai buna in google.
sunt multi care vor sa-si promoveze site-urile ... gratuit
geo
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Nu e relevanta partea asta a postului tau?Cuvantul "opera" poti sa il iei cum vrei...Oricum nu e aici topicul unde sa discutam despre asta.megeo scrie:si el (spiridusul) isi tine opera pe myforum, da asta nu se pune![]()
Ce legatura are?Megeo stie!Myky scrie:Ce legatura are topul ala cu forumul LIGA1? Cand o ajunge site'ul ala la valoarea forumului Liga1 atunci sa comentati.
SA REVENIM LA TOP !! (Megeo am eu asa un feeling ca o sa vrei sa-mi raspunzi,asa ca te rog nu face asta,nu are rost,sa nu fim off pe topicul baiatului')
spiridusu e plecat in vacanta !