Posibilitatea pentru Guest de a schimba stilurile

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
c-mb
Nou venit

Posibilitatea pentru Guest de a schimba stilurile

Mesaj de c-mb »

Pentru un client trebuie sa implementez un forum intr-un website.
Nu cunosc indeaproape phpbb dar incerc sa-l invat nitel.

Acestui client ii voi face dou sau trei propuneri pentru website.
Pentru a nu instala de doua sau trei ori forumul cu stiluri separate, m-am gindit sa-l instalez doar o sinfura data si sa schimb in stil doua sa arate asemanator cu propunerile pentru website.
Aceasta posibilitate de a schimba stilurile am vazut-o la stiluri_demo/select_style.php
Deocamdata am instalat phpbb versiunea 3 numai ca nu gasesc posibilitatea de a putea schimba stilurile (ca vizitator, guest). Ca administrator, nu este o problema, ca utilizator activ, asisderea. Doar ca guest nu stiu ce ar trebui sa fac. Exista cumva un MOD pentru asa ceva? Trebuie neapart instalat sau se poate doar cu starile forumului?

Va multumesc pentru ajutor.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Este un script instalat de cei de aici. Daca doresti te pot ajuta cu un demo pentru ceea ce ceri,si link-ul tau de download sa se afle pe site-ul tau sau sa faca referire la padina pe care tu o doresti a fi accesata.

http://phpbb3db.com/comunitate/styledb/theme.php cat despre script tot pe site-ul acela vei gasi un script aferent unei astfel de sectiuni.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
c-mb
Nou venit

Mesaj de c-mb »

Shadow of Wishes scrie:Este un script instalat de cei de aici. Daca doresti te pot ajuta cu un demo pentru ceea ce ceri,si link-ul tau de download sa se afle pe site-ul tau sau sa faca referire la padina pe care tu o doresti a fi accesata.
Multumesc mult.
Nu am inteles ce vrei sa spui tu cu " link-ul tau de download sa se afle pe site-ul tau sau sa faca referire la padina pe care tu o doresti a fi accesata".
"Link de download" -?
Sa inteleg ca scriptul va putea sa puna la dispozitie stilul? Pe mine nu ma intereseaza asa ceva. Eu vroiam ca doar posibilitatea de a accesa un stil sau altul. Dar daca scriptul este combinatie cu download poate exista posibilitatea de a scoate acest feature.

Inca o data mersi.

http://phpbb3db.com/comunitate/styledb/theme.php cat despre script tot pe site-ul acela vei gasi un script aferent unei astfel de sectiuni.
Sa inteleg prin acest link ca scriptul functioneaza dupa acest model?

Numai bine!
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

da, se poate elimina acel link sau pur si simplu nu va descarca nimic cand dai click pe el. Link-eu mai exact catre acea sectiune este http://phpbb3db.com/comunitate/viewtopic.php?f=30&t=199
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”