Www.Garcea.dap.ro/forum/
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- garcea
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Www.Garcea.dap.ro/forum/
Va vine sa credeti sau nu e un forum despre Conica Carcotasilor
-
- Utilizator înregistrat
Ce treaba are Love&Sex cu Cronica Carcotasilor? Nu ai nevoie de atatea categorii/forumuri pentru a stimula discutia pe tema Carcotasii.
Mi se pare mie, sau Carcotasii sunt doar un pretext pentru existenta forumului tau? Sa ma pici cu ceara daca pricep eu ce treaba are Huidu cu Stiinta si tehnica si Gainusa cu Sportul si Arta? Come on... Mai taie din stufozitatile de pe acolo.
Mi se pare mie, sau Carcotasii sunt doar un pretext pentru existenta forumului tau? Sa ma pici cu ceara daca pricep eu ce treaba are Huidu cu Stiinta si tehnica si Gainusa cu Sportul si Arta? Come on... Mai taie din stufozitatile de pe acolo.
- garcea
- Utilizator înregistrat
suntem in tratative cu cei de la cronica ....si cat de curand speram sa il trecem pe un domeniu platit ....dar asta se va intaampla cad va fi gata parteneriatul cu cei de la cronica ...mitnick scrie:sal... fain site... voi aveti ceva parteneriate cu carcotasii? ca dupa domeniu nu prea pot sa zic ca e site-ul carcotasilor.
sal
va urez sa avetzi bafta la "tocanitza de gazete" adica cronica!garcea scrie:suntem in tratative cu cei de la cronica ....si cat de curand speram sa il trecem pe un domeniu platit ....dar asta se va intaampla cad va fi gata parteneriatul cu cei de la cronica ...mitnick scrie:sal... fain site... voi aveti ceva parteneriate cu carcotasii? ca dupa domeniu nu prea pot sa zic ca e site-ul carcotasilor.