Obligativitatea stergerii mesajelor?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Obligativitatea stergerii mesajelor?
Hallo la toata lumea.
Site-ul meu are si un forum, care imi creaza destule probleme. Cu oamenii este greu de lucrat oricum , dar cind ei mai stau si sub droguri puternice ca ai mei devine uneori ingrozitor de-a dreptul.
Unii dintre cei exclusi/banati cer insistent sa le sterg mesajele. Uneori imposibil pentru ca au sute si eu nu am atita timp la dispozitie.
Altii cer sa le sterg fotografiile trimise prin e-mail ca sa le postez in albumul forumului.(in care nu poate intra oricine)
Intrebarea mea este ce spune legea despre asa ceva? Exista un cadru legal? Exista ceva international?
Cine ma poate ajuta cu ceva palpabil, nu cu pareri personale?
Va multumesc.
Site-ul meu are si un forum, care imi creaza destule probleme. Cu oamenii este greu de lucrat oricum , dar cind ei mai stau si sub droguri puternice ca ai mei devine uneori ingrozitor de-a dreptul.
Unii dintre cei exclusi/banati cer insistent sa le sterg mesajele. Uneori imposibil pentru ca au sute si eu nu am atita timp la dispozitie.
Altii cer sa le sterg fotografiile trimise prin e-mail ca sa le postez in albumul forumului.(in care nu poate intra oricine)
Intrebarea mea este ce spune legea despre asa ceva? Exista un cadru legal? Exista ceva international?
Cine ma poate ajuta cu ceva palpabil, nu cu pareri personale?
Va multumesc.
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Re: Obligativitatea stergerii mesajelor?
SUB CE MOTIV/E ITI CER SA FACI ACEST LUCRU ?dmb scrie:Unii dintre cei exclusi/banati cer insistent sa le sterg mesajele. Uneori imposibil pentru ca au sute si eu nu am atita timp la dispozitie.
spiridusu e plecat in vacanta !
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Da
-
- Utilizator înregistrat
Nu am nevoie de posturi! Very Happy Nu fac reclama pt nimic si nu cistig nimic.Efectiv dau informatii gratuit celor care au nevoie de ele si un spatiu in care pot vorbii intre ei despre boala.
Daca dai pe Google "hepatita c" o sa vezi ca sintem pe primele locuri tot timpul.(nu-i lauda ci efectiv argument ca se face treaba serioasa) Concurenta este mare ..inclusiv statul roman!
http://hepatita-c.net/
- pK - eXplosive
- Utilizator înregistrat
- megeo
- Utilizator înregistrat
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
cel mai sigur este sa verifici chiar tu legislatia in vigoare
http://www.efrauda.ro/efrauda/admin/default.aspx
http://www.efrauda.ro/efrauda/admin/default.aspx
geo
-
- Utilizator înregistrat
Multumesc! Vad ca iti place gramatica. Esti dispus/a sa corectezi ceva materiale? Eu ma ocup cu tradusul si tu cu corectatul. Faci o fapta buna pentru cei de linga tine! Nu glumesc.Se scrie "citi" nu "citii"
Multumesc am cautat dar nu am dat de nimic asemanatorcel mai sigur este sa verifici chiar tu legislatia in vigoare