Problema messenger.

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
thc
Utilizator înregistrat

Problema messenger.

Mesaj de thc »

Salutare. Nu am avut timp sa caut pe net, asa ca am postat aici. Nu stiu din ce cauza, messengerul si alte aplicatii din Windows care folosesc HTML pentru a rula(gen Search, Help), nu mai merg. Messengerul l-am reinstalat dar nu merge. Ceva idei? merci :)
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Reinstaleaza Windowsul.
spiridusu e plecat in vacanta !
thc
Utilizator înregistrat

Mesaj de thc »

spiridusu_l1 scrie:Reinstaleaza Windowsul.
Iti dai seama, ca as dori alta varianta decat asta. Vreau o solutie fara reinstalare Windows.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Re: Problema messenger.

Mesaj de spiridusu_l1 »

thc scrie:Salutare. Nu am avut timp sa caut pe net, asa ca am postat aici. Nu stiu din ce cauza, messengerul si alte aplicatii din Windows care folosesc HTML pentru a rula(gen Search, Help), nu mai merg. Messengerul l-am reinstalat dar nu merge. Ceva idei? merci :)
Uite exact problema asta o au mai multi prieteni de-ai mei.
Am auzit de la unii ca ar fii ceva virus din China care face asta.

Spune-mi daca poti deschide orice pagina de web ? Nu ti se intampla acuma sa poti deschide site-ul X si peste 10 min sau ceva timp sa nu mai poti ?
spiridusu e plecat in vacanta !
thc
Utilizator înregistrat

Re: Problema messenger.

Mesaj de thc »

spiridusu_l1 scrie:
thc scrie:Salutare. Nu am avut timp sa caut pe net, asa ca am postat aici. Nu stiu din ce cauza, messengerul si alte aplicatii din Windows care folosesc HTML pentru a rula(gen Search, Help), nu mai merg. Messengerul l-am reinstalat dar nu merge. Ceva idei? merci :)
Uite exact problema asta o au mai multi prieteni de-ai mei.
Am auzit de la unii ca ar fii ceva virus din China care face asta.

Spune-mi daca poti deschide orice pagina de web ? Nu ti se intampla acuma sa poti deschide site-ul X si peste 10 min sau ceva timp sa nu mai poti ?
Aaa, poi da, da eu l-am rezolvat pe Virus. Imi dadea sa rulez ceva script ActiveX parca, in messenger site-ul e compus din ceva numere ! 79....
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”