Problema messenger.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Problema messenger.
Salutare. Nu am avut timp sa caut pe net, asa ca am postat aici. Nu stiu din ce cauza, messengerul si alte aplicatii din Windows care folosesc HTML pentru a rula(gen Search, Help), nu mai merg. Messengerul l-am reinstalat dar nu merge. Ceva idei? merci

- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
- spiridusu_l1
- Utilizator înregistrat
Re: Problema messenger.
Uite exact problema asta o au mai multi prieteni de-ai mei.thc scrie:Salutare. Nu am avut timp sa caut pe net, asa ca am postat aici. Nu stiu din ce cauza, messengerul si alte aplicatii din Windows care folosesc HTML pentru a rula(gen Search, Help), nu mai merg. Messengerul l-am reinstalat dar nu merge. Ceva idei? merci
Am auzit de la unii ca ar fii ceva virus din China care face asta.
Spune-mi daca poti deschide orice pagina de web ? Nu ti se intampla acuma sa poti deschide site-ul X si peste 10 min sau ceva timp sa nu mai poti ?
spiridusu e plecat in vacanta !
Re: Problema messenger.
Aaa, poi da, da eu l-am rezolvat pe Virus. Imi dadea sa rulez ceva script ActiveX parca, in messenger site-ul e compus din ceva numere ! 79....spiridusu_l1 scrie:Uite exact problema asta o au mai multi prieteni de-ai mei.thc scrie:Salutare. Nu am avut timp sa caut pe net, asa ca am postat aici. Nu stiu din ce cauza, messengerul si alte aplicatii din Windows care folosesc HTML pentru a rula(gen Search, Help), nu mai merg. Messengerul l-am reinstalat dar nu merge. Ceva idei? merci
Am auzit de la unii ca ar fii ceva virus din China care face asta.
Spune-mi daca poti deschide orice pagina de web ? Nu ti se intampla acuma sa poti deschide site-ul X si peste 10 min sau ceva timp sa nu mai poti ?