Intre prieteni

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
intreprieteni
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Intre prieteni

Mesaj de intreprieteni »

Discutii interesante pe teme de actualitate: Dragoste si sex, Muzica, Film, Carte, Medicina, Sfaturi, Subiecte de sezon, Moda. Acum pe www.intre-prieteni.ro Daca ti-a placut spune si altora, daca nu spune-mi doar mie.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Tema oribila....PhpBB 3-ul in general,nu are teme dragute...Doar daca le modifici tu :)
Prima categ "Dragoste si Sex" ...aia treaba :)) Nici macar un Welcome sau Bine ati venit sau Prezentare
Daca ai pus descrieri la categorii pune peste tot.

Bafta !
spiridusu e plecat in vacanta !
intreprieteni
Utilizator înregistrat

ba cred ca are..

Mesaj de intreprieteni »

spiridusu_l1 scrie:Tema oribila....PhpBB 3-ul in general,nu are teme dragute...Doar daca le modifici tu :)
Prima categ "Dragoste si Sex" ...aia treaba :)) Nici macar un Welcome sau Bine ati venit sau Prezentare
Daca ai pus descrieri la categorii pune peste tot.

Bafta !
Textul din partea de sus a paginii nu ar fi un fel de introducere in tematica?
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Ma rog,cum consideri tu...Eu doar ti-am sugerat :)
intreprieteni
Utilizator înregistrat

merci

Mesaj de intreprieteni »

Merci oricum pentru sfaturi, le voi lua in considerare la momentul potrivit.
intreprieteni
Utilizator înregistrat

Sugestii

Mesaj de intreprieteni »

Astept si eventual critici consturctive, argumentate si urmate de o solutie practica.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

@intreprieteni - vezi ca dublu postul la mai putin de 24 ore se sanctioneaza...
Chuckz
Utilizator înregistrat

Mesaj de Chuckz »

spiridusu_l1 scrie:@intreprieteni - vezi ca dublu postul la mai putin de 24 ore se sanctioneaza...
Incearca sa-i spui o parere despre forum sau eventual o sugestie,nu mai corecta pe oricine,asta decid administratorii sau / si moderatorii.

Sincer imi place foarte mult thema de la phpBB 3 dar poti incerca ceva pe negru.
Vezi ca la un forum ai scris cu diacritice mici,pune mare,ar fi mai ordonat.
Ar trebuie sa mai asezi putin forumurile si categoriile.

Cam atat,incearca sa-l promovezi mai mult.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

OFF:Chuckz nu stiu daca ai observat dar pe-aici se da BAN direct la dublu-post la interval mai mic de 24 ore...Nu sta flowers sau oricare alt admin sau mod sa avertizeze "Ia ma baiete,tra-la-la".Iti dai seama ca ar trebui sa zica asta cam tot la cateva minute tot la alt user.Da ban direct 2 saptamani.E mai bine ca userii sa fie corectati si atentionati atunci cand incalca Regulamentul :).
Si nu crezi ca ar fii mai bine sa imi spui pe PM ce ai de zis,ca sa nu faci off la baiat pe topic?Te rog nu imi raspunde,nu ar avea rost :)

ON:
Înainte de a-ţi pune întrebarea “Ce mai vor şi cu site-ul ăsta?” si să apeşi X-ul mare din colţul dreapta superior al monitorului tău, gândeşte-te că ai putea participa şi tu la discuţiile “Între prieteni”. Care este scopul nostru? Această întrebare ar putea sa şi-o pună fiecare dintre noi. Păi să vedem.... Chiar dacă deja te-ai întrebat, tu cititorule, răspunsul tău i-ar putea ajuta şi pe alţii. Iar dacă nu te-ai intrebat, te intrebăm noi şi “Între prieteni” sperăm să te putem ajuta să-ţi găseşti răspunsul
Chiar m-a facut sa nu dau "X" din prima si sa stau putin sa-l studiez.Bravo!
intreprieteni
Utilizator înregistrat

Merci

Mesaj de intreprieteni »

In primul rand as vrea sa ma multumesc pentru grija pe care mi-o purtati. O sa am grija sa nu mai postez de doua ori. Ma bucur ca site-ul v-a facut macar curiosi. In ceea ce priveste aspectul pot spune ca se lucreaza la un logo (forumul are doar o saptamana) iar ca teme de culori.. o sa mai vad, nu prea am talent la imbinat culori si fantezii de astea.
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”