Cum sa a daug categorii.

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Cum sa a daug categorii.

Mesaj de dudu_tux »

Salut.

Cum pot sa adaug categorii pe forum?
In forum spune explicit ca nu as putea sa adaug dar forum.inteligenta-artificiala.ro imi arata ca se poate , ei avant mai multe categorii.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

La forums, alegi sa creezi un nou forum si vei avea un dropdown box cu ajutorul caruia poti alege sa fie un simplu link de redirectionare, sa fie forum, sau sa fie categorie. Pentru ca o categorie sa apara trebuie sa cuprina minim un forum.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Raspunsul ti l-a dat Shadow of Wishes dar a omis o mica chestie,trebuie sa setezi permisiunile userilor.
Daca nu te descurci poti intreba aici sa vom incerca sa te ajutam.
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Mesaj de dudu_tux »

Am reusit.Va multumesc la amandoi.
Acum vreau sa fac subforumuri.Asta stiu cum sa fac.[Imi aleg parinte forumul la care vreau sa adaug subforum dar nu stiu cum sa fac sa imi arate pe prima pagina la forumul principal ce forumuri are.
pK - eXplosive
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de pK - eXplosive »

Cand faci subforum-ul ai pe acolo o optiune "Display forum on first page" sau ceva de genu , bifeaza aia .
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”