album
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Este un album ca toate albumele Photo Album Addon, nu are nimic diferit.
Ai mai deschis un topic pe seama forumului tău şi acolo trebuie discutat despre stylurile şi MODificările forumului, aşa cum reiese din descriere forumului Forumuri
Acest nou subiect nu poate fi considerat decât spam
Ai mai deschis un topic pe seama forumului tău şi acolo trebuie discutat despre stylurile şi MODificările forumului, aşa cum reiese din descriere forumului Forumuri

Acest nou subiect nu poate fi considerat decât spam

- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
De preferat este să ai limba română pe forum. Traducerea pentru album o poţi deasemenea descărca de la Traduceri -> Photo Album Add-On for phpBB2.
După cum am zis cel mai bine este să ai limba română ca default şi să faci joncţiunea cu părţile netraduse.
După cum am zis cel mai bine este să ai limba română ca default şi să faci joncţiunea cu părţile netraduse.
sal
aha... am pus default pe limba engleza tocmai de aceea fiindca nu vreu sa apara locuri libere pentru albumeBuGsY scrie:De preferat este să ai limba română pe forum. Traducerea pentru album o poţi deasemenea descărca de la Traduceri -> Photo Album Add-On for phpBB2.