Seo pentru phpbb3

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Seo pentru phpbb3

Mesaj de dudu_tux »

Cum se poate face seo pentru phpbb3?Ce module se folosesc?Cum pot sa fac sa imi arate linkurile frendly?
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
dudu_tux
Utilizator înregistrat

Mesaj de dudu_tux »

Am cautat pe net si am ajuns chiar pe phpbb3db.Dar am preferat sa intreb aici.Nu tot timpul ceea ce gasesti pe net e bun.De exemplu folosesc un cms si am cautat o componenta de SEO.Am gasit am instalat si am vazut ca dadea rateuri[genera linkuri aiurea].Daca probabil intrebam cineva mi-ar fi spus ca ar fi bine sa folosesc alta componenta.
Shadow of Wishes
Autor de StiluriAutor de Stiluri
Versiune: 3.0.6 SVN
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Shadow of Wishes »

Ce gasesti pe phpbb3db este la zi, si ce nu este, contine informatii despre compatibilitatea cu alte versiuni.

Membrii iti pot confirma acest lucru.
Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”