linux360

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

Ovidiu Lixandru scrie:
ovisopa scrie:acum a luat-o iar m-am dat un pik prin el da nu mere albumul foto , da eroarea asta :
Eroare generală

Could not query SP config information

inainte a mers

see ya
Am facut eu un update si probabil l-ai prins pana sa fie updatat si sql-ul. Mai, dar rapid le mai detectati.
asa zici tu dar un sql se pune in cateva minute chiar secunde... intradevar trebuie sa iei legatura cu aia de la webhosting si sa iti zica ce e cu linia de net garantata, ca se incarca foarte greu...
Ovidiu Lixandru
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Ovidiu Lixandru »

mitnick scrie:asa zici tu dar un sql se pune in cateva minute chiar secunde... intradevar trebuie sa iei legatura cu aia de la webhosting si sa iti zica ce e cu linia de net garantata, ca se incarca foarte greu...
:D
Multumesc pentru luminare. As fi murit nestiutor. :P
Avem hosting propriu. ;)
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

Ovidiu Lixandru scrie:
mitnick scrie:asa zici tu dar un sql se pune in cateva minute chiar secunde... intradevar trebuie sa iei legatura cu aia de la webhosting si sa iti zica ce e cu linia de net garantata, ca se incarca foarte greu...
:D
Multumesc pentru luminare. As fi murit nestiutor. :P
Avem hosting propriu. ;)
atunci :D deaia merge asa de greu :P ce linie ai? ca nu prea merge cum trebe ... chiar si pe ISDN (in romania) nu merge cum trebuie internetul
Ovidiu Lixandru
Utilizator înregistrat

Eu zic ca s-ar putea sa fie de la provder-ul tau. ;)
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

Ovidiu Lixandru scrie:Eu zic ca s-ar putea sa fie de la provder-ul tau. ;)
:P cat timp alte pagini se incarca foarte repede si al tau nu se incarca ... nu prea cred asta... si inca ceva, nici la alti useri de pe aceasta pagina nu se incarca... dar gata cu criticile... site-ul e klumea... bafta la phpbb
immanuel
Utilizator înregistrat

Mesaj de immanuel »

SUPER forum-ul, felicitari! chiar nu stiam de asta, nu prea l-ati promovat heh?! intr-adevar ceva munca este acolo, dar dati-i inainte!

mitnick, la mine se incarca "ca vantul" tot ce e acolo, de la imagini la orice altceva! s-ar putea sa fie de la tine, sa stii (eu am speed mare de la astral)...
Ovidiu Lixandru
Utilizator înregistrat

L-am promovat in masura posibilitatilor. Comunitatea Linux din Romania nu e foarte mare, totusi. :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”