Susţinem Mişcarea!

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
lsdcrew
Utilizator înregistrat
Versiune: -
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de lsdcrew »

O comunitate poate fi formată şi din 3 membri.
Cel mai nou utilizator înregistrat este: spiridusu
Comunitatea noastră are în total 30 utilizatori înregistrati din care 1 Super Administrator, 2 Administrator şi 27 utilizatori.
Total categorii pe forum: 11
Total topicuri pe forum: 25
Utilizatorii noştri au scris un număr de: 280 articole.
Total şitiri: 7
Necesarul este ce fac cei 30 de membrii, dintre care doar câţiva sunt activi, asta este! Mulţumesc.
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Nu te-ai gandit la o tema...ceva cu portocaliu-alb...sau portocaliu-negru ?
spiridusu e plecat in vacanta !
senzo
Utilizator înregistrat

Mesaj de senzo »

Mie mi se pare prea tare site ul. Forumul nu e asa dezvoltat pt ca sunt putini ascultatori de hip hop pe aici.Sfatul meu este sa iti faci reclama la site pe forumul hadesrecords , hiphopkulture sau alte site uri de gen. Cat despre banner exchange as fi eu interesat dar nu acum mai am f putin de lucrat la site ul meu (face parte din aceasi categorie).
Undersoundz - Implica-te in miscare ...
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

@ spiridusu_l1: Nu m-am gândit tocmai la aceste culori, dar m-am gândit la altele, cum ar fi roşu + alb + negru + verde , background-ul să fie unul negru sau format dintr-o img repetată. Dar, acum ar fi prea devreme să mă gândesc la modificarea sa, ţin să precizez că in septembrie-noiembrie site-ul era inactiv din mai multe motive, unul fiind chiar designul şi acum iar să îl scot ar fi un moment chiar nepotrivit. Mulţumesc pentru sfat, încă o dată.

@ senzo: Tare este prea mult spus, poate drăguţ :) . Forumul, da, nu este dezvoltat, nu neapărat că sunt puţini ascultători de hiphop, dar sunt puţini care folosesc internetul pentru astfel de "manifestări" . Deoarece site-ul acesta este unul pe domeniu propriu, doresc să fiu paralel cu celelalte portaluri mari, cum ar fi cele precizate de tine, în loc să fiu pe aceaşi lungime de undă, mai exact, nu vreau să-mi fac reclamă prin intermediul acest portaluri, la un moment dat doream foarte tare să-mi înscriu site-ul (acesta) în directorul unui portal (de hh românesc), pur şi simplu, nu a fost acceptat şi de atunci nici nu am mai avut legături cu ele. Cu site-urile mici, da, cum ar fi unul de radio, multe respecte pentru omu de la butoane :) , unul legat de un crew din Colentina. Referitor la site-ul la care lucrezi, este pe domeniu propriu? Atât vreau să întreb. Numai bine!
senzo
Utilizator înregistrat

Mesaj de senzo »

nu neapărat că sunt puţini ascultători de hiphop, dar sunt puţini care folosesc internetul pentru astfel de "manifestări"
Frate crede ma ca aici sunt multi rapperi care danseaza pe manele ( daca ma intelgei ce vreau sa spun). Da site ul va fii pe un domeniu propriu mai exact .com (daca esti curios :P ) mai vorbim peste cateva zile despre link/banner exchange.

Tot respectu'
Senzo
spiridusu_l1
Utilizator înregistrat

Mesaj de spiridusu_l1 »

Uite poti face ceva parteneriate cu diverse posturi de radio...care se asculta pe net si nu numai ...
spiridusu e plecat in vacanta !
lsdcrew
Utilizator înregistrat

Mesaj de lsdcrew »

Sunt în parteneriat cu un website ce difusează radio doar online, dar caut doar ceva care să fie pe aceşi lungime de undă cu mine, altfel nu!
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”