avataruri la profil care sa le aleaga userul fara upload???

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
cosmin92
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

avataruri la profil care sa le aleaga userul fara upload???

Mesaj de cosmin92 »

cum sa fac sa imi apara niste avataruri la profil care sa le aleaga userul ca avatar propriu??? am uploadat in gallery si degeaba nu apar avatarurile dc? si ce sa fac sa mearga?
si daca incerc sa uploadez avataruri imi da eroarea

Cod: Selectaţi tot

Warning: copy(./images/avatars/157259963747e919c5350e0.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /home/pcwarer/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 288

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pcwarer/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pcwarer/public_html/forum/includes/page_header.php on line 483

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pcwarer/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pcwarer/public_html/forum/includes/page_header.php on line 485

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pcwarer/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:288) in /home/pcwarer/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486
totul despre pc-ul tau!!!! http://pcwave.ro/
Iulik
Utilizator înregistrat

Mesaj de Iulik »

Nu ai permisiunile sa faci upload in directorul avatars, dai permisiunea 666 sau drw-rw-rw- la directorul avatars din clientul tau FTP .

Daca vrei ca utilizatorul sa poata alege avatarele presetate de tine trebuie sa le imparti in categorii, astfel pentru fiecare categorie creezi cite un director in avatars cu denumirea categoriei si deja acolo adaugi avatarele. De e.x.

Cod: Selectaţi tot

...
/images/avatars/categoriamea/image.jpg
/images/avatars/foto/avatar.jpg
/images/avatars/foto/avatar2.jpg
...
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”