Cum sa maresc logo

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
z0xY
Nou venit

Cum sa maresc logo

Mesaj de z0xY »

Deci .. am phpbb3 , tema este "smoke_pearl" .. si logoul se numeste sitelogo_small.png ... bun .
Acest logo are dimensiunile 150X150 , dar problema este ca in nici un fisier nu am gasit cuvantul sitelogo_small.png , decat intr-un config din folderul in care se afla dar era doar numele nu avea si setari .
Nu vreau sa par but , sau hai sa zicem ca sunt tinand cont ca am luat fiecare fisier din tema in parte inclusiv overall_header.html ... si am dat acolo peste o faza despre logo dar cum nu stiu prea bine scripting adica nu avea faza cu width si height .. .
Deci poate cineva sa imi explice si mie cum ii maresc headeul (logoul) ca orice logo bag pe ftp cu acelasi nume mi-l arata tot mic de 150X150 , deci ?
megeo
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de megeo »

modificarea se face din acp. daca ai un logo nou in acelasi folder cu logo actual, te duci in acp la styles, imageset, selctezi tema ta, dai modifica, si prima imagine este logo. acolo ai 3 optiuni:care este logo tau, latimea si lungimea
geo
z0xY
Nou venit

Mesaj de z0xY »

trebuie sa dau o bereeeeeeeee :X:X:X sarut manaaaaaaaaa gata :X
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”