legat de modul care schimba culorile la admin si moderator

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
teror
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

legat de modul care schimba culorile la admin si moderator

Mesaj de teror »

Referitor la ce au scris adminii aici (in legatura cu modul care schimba culorile, pt admin si moderator)

am o intrebare:
(am instalat pe forum la mine si LastVISIT mod... )
si acolo nu schimba culorile!
le schimba doar unde scrie cine e on-line
si in plus, le schimba si in index.php unde arata cine a postat ultima oara, dak a postat un admin sau un moderator, apare userul , si cu culoarea noua.. destul de urat :)

Iar ce nu ati scris voi, la anuntul modificarii, este de UNDE se poate skimba culoarea (eu am cautat 30 de min prin tot ACP pana sa gasesc)

ACP->Administrare Stiluri-> management -> subSilver (sau orice alta tema) si mai apar 2 optiuni , cu loarea adminului si culoarea moderatorului.

cam atatika
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

MODificarea este şi pentru Last visit >=1.2.5 MOD & Who viewed a topic >= 1.0.0 MOD.
Pentru a-ţi afişa culoarea în pagini trebuie să editezi şi fişierele opţionale: index.php, memberlist.php, search.php, viewforum.php, viewonline.php, viewtopic.php, templates/subSilver/memberlist_body.tpl.

După editarea fişierelor trebuie rulat din browser fişierul a-m_color_db_update.php
Iar pentru Who viewed a topic >= 1.0.0 MOD trebuie să editezi fişierele care sunt precizate în optional_features/last_visit.txt.
teror
Utilizator înregistrat

Mesaj de teror »

deci eu l`am instalat cu EM... si ce trebuia sa faca o facut :)

btw... de unde pot downloada Who viewed a topic ?

si dak sunteti interesati.. puteti intra la mine pe forum (adresa e in semnatura) si sa dati pe MODS si sa vedeti ce moduri am instalate :))

am facut tuning cu forumu` ala :)
BuGsY
Fost coleg

Mesaj de BuGsY »

Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”