Problema legata de permisiuni.

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
senzo
Utilizator înregistrat

Problema legata de permisiuni.

Mesaj de senzo »

Am un forum de cateva zile abia am setat permisiunile si la grupul registered users am dat standard acces + pools pana aici totul e ok dar numai ca cine se inregistreaza nu i apar butoanele : postreplay ; newtopic etc . Cepot sa fac?

PS : Nu am instalat nici un mod.
Muzet
Fost coleg
Versiune: 0.0
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de Muzet »

Ai limba romana la forum?
Daca da intra in styles :arrow: tema ta :arrow: imageset,acolo o sa ai un folder numit ' en ' redenumeste-l ' ro '.
senzo
Utilizator înregistrat

Mesaj de senzo »

Asta era stiam io ca am gresit ceva. Mersi man.
Undersoundz - Implica-te in miscare ...
Octopus
Utilizator înregistrat

Re: Problema legata de permisiuni.

Mesaj de Octopus »

senzo scrie:Am un forum de cateva zile abia am setat permisiunile si la grupul registered users am dat standard acces + pools pana aici totul e ok dar numai ca cine se inregistreaza nu i apar butoanele : postreplay ; newtopic etc . Cepot sa fac?

PS : Nu am instalat nici un mod.
Vezi ca e posibil ca in limba romana sa nu vada butoanele. copiile din folderul "en" in folderiul "ro" (eventual le editezi ca sa fie in romaneste )
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”