www.adeus.home.ro

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mitnick
Utilizator înregistrat

sal

Mesaj de mitnick »

BuGsY scrie:Aş vrea să îi trimit şi eu o poză bioterepeutul vostru care după această amprenta energetica să îmi spună şi mie cât de fericit eram după 4 beri. :D
:D asta-i buna :)) cand mai dati chefuri sa anuntati clientii de pe forum, poate mai aduc si eu cate o sticla de tzuica :)
mitnick
Utilizator înregistrat

Mesaj de mitnick »

Portalul "ADEUS" ADOLESCENTS DIALOGUE IN THE EUROPEAN SPACE este un site care doreste sa aduca utilizatorilor diferite servicii de comunicare.
Navigand pe acest forum puteti sa gasiti noi prieteni. Comunicarea pe forum este simpla, ea poate fi realizata privat sau public.
Siteul dispune de mai multe aplicatii cum ar fi: album foto privat/public, chat, server de sms (extern), notes, statistici, calendar. Toate acestea ofera posibilitatea de a fi personalizate.
Securitatea portalului ADEUS face ca mesajele private, parola si setarile personale sa fie tinute departe de persoanele rau intentionate.
Pentru toate acestea intrati pe forumul "ADEUS" www.deus.as.ro
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”