Traducere butoane
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel php: Mediu
Butoanele pentru proSilver in limba romana au fost actualizate la www.phpbb.ro dar si la www.phpbb.com (mai putin cele fara diacritice)
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Sunt cele de aici: Download » phpBB 3.0.x » Fişiere de localizare în limba română » Imagini pentru subsilver2 » Română.Muzet scrie:Butoanele de la subsilver sunt traduse?
- Muzet
- Fost coleg
- Versiune: 0.0
- Ext: Nu
- Nivel php: Experimentat
Ok,mersi de rãspuns cã voiam sã le traduc eu.flowers scrie:Sunt cele de aici: Download » phpBB 3.0.x » Fişiere de localizare în limba română » Imagini pentru subsilver2 » Română.
- orynider
- Versiune: 3.3.0-a1
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
- Nivel php: Foarte experimentat
Aşi avea nevoie de psd-ul de la subsilver2 pentru un stil care are blue deschis în loc de gri. Dacă se poate pentru ambele limba engleză şi limba română, dacă nu pentru engleză că am fonturile.
Defapt am phpbb3_GDK_icon.psd şi GDK_user_guide.pdf dar ar fi mult mai preferabil să le am indetice ca cele officiale.
Thanks in advance!
Defapt am phpbb3_GDK_icon.psd şi GDK_user_guide.pdf dar ar fi mult mai preferabil să le am indetice ca cele officiale.
Thanks in advance!
The Mx-Publisher CMS Project | Mx-Publisher@github | Mx-Publisher CMS
Demo Styles: phpBB3 | | |
- Shadow of Wishes
- Versiune: 3.0.6 SVN
Nu stiu unde ai facut upload dar nu are nici un fisier Thumbs.db. Este ceva de la tine cred, am descarcat pachetul respectiv si este ca cel de limba engleza, nu are alte fisiere hidden sau mai stiu eu cum.
Si o sa apara si un "raspuns rapid", dar cred ca abia dupa trecerea de la phpBB 2 la phpBB 3, aici .ro.
Si o sa apara si un "raspuns rapid", dar cred ca abia dupa trecerea de la phpBB 2 la phpBB 3, aici .ro.

Nu ofer suport prin PM. Astepti raspunsul pe forum. Probabilitatea ca acesta sa vina intr-un timp scurt, nu este garantata.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.
الحرب لا يقرر من هو على حق ، الذي غادر للتو.